2020. június 1., hétfő - Tünde
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKidobta Győzikét a pap a szentkúti templomból

Kidobta Győzikét a pap a szentkúti templomból


A salgótarjáni showman adócsalási ügyéről az RTL Klub Házon kívül stábja forgatott riportot. A stábbal közösen Gáspár Győző a szentkúti templomba ment volna gyónni, de a pap ezt nem tette lehetővé - írja a Bors.

 

győzikevád


Nem engedte a templomban gyónni Győzikét a szentkúti pap. Kizavarta a salgótarjáni celebet és az RTL stábját a kegyhelyről. Pedig az egykori showman nagyon be akarta bizonyítani, hogy mennyire ájtatos és hogy mennyire nem hazudik arról, hogy elcsalt 22 millió forint személyi jövedelemadót. Az egyházi ember azonban közbelépett.

Szentkút


A szebb napokat is megélt showmant és feleségét, Bea asszonyt elsőfokon felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság adócsalás miatt. Az ügyészség fellebbezett, és letöltendő börtönt kért Győzikéékre. A salgótarjáni showman és énekes adócsalási ügyére a Házon kívül stábja is kíváncsi lett, ezért forgattak Győzikével.


A riportban Győzike elmondta, szerinte az egész adócsalás-sztori egy „felépített marketing" az „ügyészek részéről". Az egykori valóságshow-sztár arról is beszélt, hogy a Győzike Show után kapott összes pénz a menedzseréhez került, Beának és neki nem adtak semmit. Győzike szerint soha nem is kellett nekik a készpénz, hisz mindent megkaptak, amire szükségük volt. „Michael Jackson sem ment el a boltba vásárolni" - szúrta le tripla rittbergerként a végső érvet a celeb.

 

Forrás: Bors/HÍR PORT24

2012-11-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite