2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
BulvárKi lesz az év titkárnője? - Kifogott a vasalódeszka Bárdosi Sanyin

Ki lesz az év titkárnője? - Kifogott a vasalódeszka Bárdosi Sanyin


Szorcsik Viktória, Szíj Melinda, Bárdosi Sándor és Bárdosi Ildikó is megmutatta, mit tud a titkárnő szakmáról, és milyen titkárnő válna belőle. A belsőépítésű motorok magyar hangja, Lorán Barnabás Trabarna humorista vezetésével, az Év Titkárnője pályázat sajtótájékoztatóján azt is kipróbálták, hogy milyen az, amikor a főnök diktál?

bardosi_evtitkarnoje


Az Év Titkárnője pályázat beharangozóján nehéz feladat elé állította Trabarna, a szigorú főnök Szorcsik Viktóriát, Szíj Melindát, Bárdosi Sándort és Bárdosi Ildikót. Mivel egy jó titkárnő egyszerre többfelé is tud figyelni, a sztároknak vasalás közben kellett telefonálniuk, jegyzetelniük, és végül visszamondani a telefonon lediktált szöveget. Szíj Melinda csillagos ötösre oldotta meg a feladatot. Az énekesnőt az eseményre a párja, Attila is elkísérte, aki megjegyezte: Melinda nem csak énekelni, de vasalni is remekül tud. - Évekig dolgoztam titkárnőként, ezért is szívesen álltam a kezdeményezés mellé - mondta Szíj Melinda. - Íróasztal mögül kerültem a színpadra, nagyon nagy volt a váltás, de mindenhol szükség van a háttérre, a profizmusra. Ha egy cégnél nincs jó titkárnő, nem fog működni.

szijmelinda_evtitkarnoje


Bárdosi Sándor úgy véli, ő megtalálta az ideális titkárnőt. - A Bárdosi Küzdősport Akadémia ügyeit is a feleségem, Ildi intézi, úgyhogy számomra ő a tökéletes titkárnő - mondta a sportoló, és nevetve hozzá tette: náluk természetes a munkahelyi szerelem és az sem baj, ha a titkárnő felülbírálja a főnököt.


Szorcsik Viki számára sem volt ismeretlen a szerep, hiszen a színpadon is alakított már titkárnőt és meglepően sokat tud erről a szakmáról. - Ha valaki meghallja a titkárnő kifejezést, azonnal egy dögös kávéfőzőnőre asszociál, pedig mekkorát téved! A titkárnők ennél sokkal többet érnek. Kevesen tudják, de például a folyékony hibajavítót is egy leleményes titkárnőnek köszönhetjük, aki rájött arra, hogy nincs értelme újragépelni egy komplett oldalt, ha egy betűt elírtunk vagy egy szót kihagytunk - mesélt el egy érdekes történetet a színésznő, aki úgy véli, a jó titkárnő egyik legfontosabb tulajdonsága a megbízhatóság.

szorcsikviki_evtitkarnoje


Az Év Titkárnője címet az alapítók (Ujhelyi Botond ötletgazda, HR-szakember és Kovács Tamás, ötletgazda, HR-szakember) minden évben szeretnék kiosztani. - Az utóbbi években számos tehetségkutató indult, de kevés szó esik azokról az emberekről, akik a saját szakterületükön próbálnak eredményeket elérni. Az Év Titkárnője pályázat azon háttérembereknek nyújt lehetőséget, akiknek a munkája minden területen fontos, de nincsenek reflektorfényben - mondta Ujhelyi Botond, és hozzá tette: május 31-ig várják azoknak a titkárnőknek, asszisztenseknek jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék magukat, de akár cégek is nevezhetik saját titkárnőjüket a pályázatra a www.extratitkarno.hu oldalon.

 

NÓGRÁD24

 

2014-05-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite