2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
BulvárKimarad a Megazsűriből Eszenyi Enikő?

Kimarad a Megazsűriből Eszenyi Enikő?


Sokan örülnek, hogy a műsor szombatról péntekre kerül, a Vígszínház igazgatónőjének azonban gondot okoz az időpontváltozás.

eszenyi


Mint arról korábban a Nógrád24.hu is beszámolt, a korábbi szombat esti időpontról péntek estére helyezték át a Megasztárt, miután Friderikusz Sándor élő adásban kihirdetett kezdeményezésére több mint százeezren jelezték e-mailben: szeretnék, ha a műsor és riválisa, az X-Faktor két külön időpontban kerülnének adásba. A döntésnek sokan örülnek, Eszenyi Enikőnek azonban gondot okoz az időpontváltozás.


A Bors információi szerint a színésznő - aki Megasztár-béli elfoglaltságai mellett játszik, rendez és a Vígszínházat is igazgatja - jó előre úgy szervezte kötelezettségeit, hogy a szombat estéi szabadok maradjanak a tehetségkutató műsor számára. Éppen emiatt azonban a pénteki adáshoz előre láthatólag többször sem fog tudni alkalmazkodni, azaz néhány döntőt nélküle kell majd lebonyolítani.


A lapnak nyilatkozva Friderikusz Sándor azt mondta, csatornája jól döntött az időpontváltoztatást illetően, s örül annak, hogy közvetíthetett a nézők és a csatorna között. Tudomása szerint Eszenyi Enikőnek sikerült elhárítani péntek esti egyéb elfoglaltságai zömét, így az is lehet, hogy karácsonyig csak egyszer vagy kétszer kell kimaradnia a Megazsűriből.


Eszenyi Enikő nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban - írja a Bors.


Forrás: Bors/HÍR PORT24

2010-10-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite