2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
NagyvilágKimutatták az IMF-vezér spermáját a szobalány ruháján

Kimutatták az IMF-vezér spermáját a szobalány ruháján


A DNS-vizsgálatok igazolták, hogy Strauss-Kahn spermáját találták meg annak a szobalánynak a ruháján, akit a politikus állítólag megerőszakolt. DSK eddig tagadta a vádakat.

Dominique Strauss-Kahn001


A DNS-vizsgálatok igazolták, hogy Dominique Strauss-Kahnnak, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezetőjének a spermáját találták meg annak a szobalánynak a ruháján, akit a francia politikus állítólag megerőszakolt. A New York-i rendőrség állítólag vasárnap eljutatta el a DNS-tesztek eredményét a francia hatóságoknak - írja az atlantico.fr francia hírportál, amely szerint valamikor hétfőn ismertetik hivatalosan az újabb terhelő bizonyítékot. Ez felboríthatja Strauss-Kahn ügyvédeinek a vád gyengeségeire építő stratégiáját is. Az eredeti elképzelés szerint, a szexbotrányok esetében bevett módszerrel, a feltételezett áldozat szavahihetőségét szeretnék kikezdeni.


"A legkisebb hazugsága is ellene fordítható" - mondta a DSK-ként is gyakran emlegetett politikus egyik védőügyvédje. Kiderülhet például, hogy a guineai születésű 32 éves szobalány hazudott azért, hogy politikai menekült státuszt kapjon az Egyesült Államokban - folytatta az ügyvéd. A DSK által felbérelt magánnyomozók még a nő afrikai hazájába elutaznak, hogy ott a múltjában kutakodva esetleg terhelő bizonyítékokat találjanak.


A védelem másik pillérét a DSK és ügyvédei között zajló "nagyon őszinte" beszélgetések fogják adni. Az amerikai eljárásrend miatt "elsőrendűen fontos, sokkal inkább mint Franciaországban, hogy a védelem pontosan tudja, mit követett el a kliens. Az ügyvédek nem tapogatózhatnak a sötétben" - fejtette ki a Le Figaro című francia lapnak egy Amerikában és Franciaországban is praktizáló ügyvéd.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2011-05-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite