2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKiraboltak egy idős bácsit Bátonyterenyén - 670 ezer forintot loptak el

Legyenek óvatosak az ismeretlen személyekkel!


Egy férfi tett bejelentést a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra 2012. december 27-én a délutáni órákban, mert idős szomszédja szólt neki, hogy ismeretlen személyek jártak nála és ellopták a pénzét.

rendbt

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy az idős bácsi bátonyterenyei lakásába két nő ment be papírgyűjtés ürügyén, majd míg a lakásban a sértett figyelmét elterelték, addig társuk eltulajdonította a szobából a férfi 670.000 Ft készpénzét.
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetek megelőzése érdekében legyenek óvatosak! Amennyiben egyedül vannak, ne álljanak szóba idegen személyekkel, soha ne engedjék őket be udvarukba, lakásukba!

Nagyobb összegű készpénzt soha ne tartsanak otthon és pénzt soha ne vegyenek elő idegenek jelenlétében, mivel megfigyelhetik, hogy hol tartják ezeket az összegeket!

A bűnözők gyakran időskorú sértetteket szemelnek ki maguknak, kihasználják jószívűségüket, óvatlanságukat és azt, hogy figyelmük könnyen elterelhető.

Amennyiben pénzváltásra hivatkoznak az ismeretlen személyek, azt tagadják meg!

Ha mégis bűncselekmény áldozatává válnak, vagy gyanús körülményt észlelnek, azonnal értesítsék a rendőrséget! Ne felejtsék el megfigyelni a személyek különös ismertetőjegyeit, járműveiket, azok rendszámát és egyedi azonosító jeleit, hogy ezekkel is segítsék az elkövetők gyors elfogását!

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2012-12-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite