2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
ItthonKiraboltak és ágyhoz kötöztek egy férfit, majd sorsára hagyták

Kiraboltak és ágyhoz kötöztek egy férfit, majd sorsára hagyták


Kiraboltak, majd kutyanyakörvvel és kötelekkel ágyhoz kötöztek egy férfit szerdára virradó éjszaka; az elkövetőket néhány óra alatt elfogták - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

rablas

Képünk illusztráció!


Szenti Szabolcs elmondta, a rendőrségre kedd éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy egy sérült férfi kért segítséget. A helyszínre irányított rendőrök meghallgatták a 26 éves hódmezővásárhelyi férfit, aki elmondta, hogy kirabolták, majd Ópusztaszeren kikötözték és sorsára hagyták. A férfi egy hódmezővásárhelyi kocsmában iszogatott, amikor ismeretlenek körbe vették, majd pénzt követeltek tőle. A sértett nem akart fizetni, ezért egy autóba kényszerítették, majd elindultak vele. Út közben bántalmazták, elvették tőle az értékeit: készpénzt, mobiltelefonját és iratait - közölte a százados.


A férfit végül az egyik gyanúsított ópusztaszeri tanyájára vitték, ahol egy viperával ismét megverték, és egy kutyanyakörvvel, illetve kötelekkel az ágyhoz kötözték, és sorsára hagyták. Néhány órával később tudta magát kiszabadítani. A nyomozóknak rövid idő alatt sikerült megállapítaniuk, kik gyanúsíthatók a brutális bűncselekmény elkövetésével. A négy ópusztaszeri és szegedi férfit kommandósok segítségével Kisteleken fogták el - tudatta a szóvivő.


A büntetett előéletű gyanúsítottak ellen csoportosan elkövetett rablás, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntette megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatásukat követően a rendőrök őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartoztatásukat. A bántalmazás során súlyos sérüléseket szenvedett áldozatot a Szegedi Tudományegyetem traumatológiai klinikáján ápolják.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-08-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite