2019. augusztus 26., hétfő - Izsó
Keresés a tartalomban
ItthonKirabolták és megszurkálták a mesztegnyői plébánost

Kirabolták és megszurkálták mesztegnyői plébánost


rendőrségi autóA plébános a támadásban megsérült, kórházba kellett szállítani. Mesztegnyő környékén hajnal óta fokozott közúti ellenőrzés van. A rablók akár nyolcéves börtönbüntetésre is számíthatnak.


Megtámadták a mesztegnyői plébánost hajnalban. A rendőrség információi szerint ki akarták rabolni. A plébános a támadásban megsérült, kórházba kellett szállítani. A marcali kapitányság rendőrei mellett a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya is részt vesz a nyomozásban. Mesztegnyő környékén hajnal óta fokozott közúti ellenőrzés van. A rablók akár nyolcéves börtönbüntetésre is számíthatnak.


A sekrestyés Joli nénit hajnali fél ötkor hívta a plébános. A nő azonnal a helyszínre sietett, és hívta a mentőket. "Azt mondta, hogy Joli néni, hívja a rendőrséget, mert betörtek és megszurkáltak és kiraboltak."


Én teljesen fel voltam háborodva, hát ilyet, az Isten emberét - nyilatkozta Panyi Antalné.


A ház előtt várták meg a mentőket, közben a helyi polgárőrség és a rendőrség is a helyszínre érkezett. A rendőrség mindenkit kikérdezett a környéken, az utakon is ellenőrizték az autósokat.


Elsődlegesen anyagi haszonszerzés volt a célja, tehát sem az ő foglalkozására, hivatására tekintettel, mindenképpen kizárható, hogy azért követhették el a cselekményt, elsődlegesen az anyagi haszonszerzés az, ami motiválhatta az elkövetőket - közölte Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


A plébánost a nagykanizsai kórházban kezelik, úgy tudjuk, meg is kell műteni.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2011-04-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite