2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
BulvárKirúgták Katona Klárit az Adományvonaltól

Kirúgták Katona Klárit az Adományvonaltól


Katona KláriKirúgták Katona Klárit az Adományvonaltól - hangzott el a Magyar Televízió Szempont című műsorában. A művésznő a műsorban azt mondta: kapott egy levelet pár nappal ezelőtt a Telenortól, amiben az állt, nem tartanak igény a szóvivői tevékenységére.

Katona Klári éveken keresztül segített az elesetteken, rendezett gyűjtést a bajbajutottaknak. A művésznő honlapján azt írja: „azokra, akik a segítségnyújtás, vagy az elfogadás szépségében meglátták a segítségre szorulót, s a problémájával való szembenézésben megerősödtek."


Katona Klária a Szempontban arra a kérdésre hogy mennyire érintette meg az, hogy megváltak tőle azt mondta: sokat jelentett neki az Adományvonal és hozzátette: „az életet tanultam, az élet megélését tanultam, miközben segítettem másoknak. Miközben megláttam azt, hogy hányféle módon vállalnak emberek felelősséget olyasmiért, amiért vagy amihez képest nyugodtan rámutathatnának intézményekre, kormányokra, körülményekre, bármire, és azt segítségül hívhatnák, magyarázatul, hogy ez nem az én dolgom".


Katona Klári arról a levélről, ami a felmondását tartalmazta azt mondta: „az indoklás az volt, hogy egy egészen más hangsúlyt fog kapni a jótékonyság, illetve a társadalmi szerepvállalásnak ez a formája, és ezt a kisebb súlyú dolgot majd valaki más fogja kommunikálni, nem szükséges hozzá egy szóvivő, vagy egy arc, vagy valaki, aki igazi hidat képez az elgondolás és az emberek között ."


Arra a kérdésre, hogy nem lehet-e az, hogy azért váltak meg tőle mert nem elég celeb, Katona Klária azt válaszolta: valóban nem tartja magát celebnek, és ha ez volt a gond vele „akkor nagyon boldog vagyok, hogyha lemondanak rólam " - tette hozzá.

 


Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2011-01-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite