2019. május 23., csütörtök - Dezső
Keresés a tartalomban
BulvárKiugró nézettségi mutatókkal az élen az RTL Klub produkciói

Kiugró nézettségi mutatókkal az élen az RTL Klub produkciói


Töretlen a népszerűsége az X-Faktornak, mely az elmúlt héten is a nézettségi verseny nyertese lett a teljes lakosságban és a kereskedelmi, 18-49 éves korcsoportban egyaránt.

olahgergo6show

Azonban nemcsak az RTL Klub tehetségkutatója, de a Barátok közt, A kód és a Házasodna a gazda is remek nézettségi mutatókat tudhat magáénak, míg a tv2 a múlt hétvégén, a 18-49 éves korcsoportban 15 éves történetének legalacsonyabb nézettségű hétvégéjét produkálta főműsoridőben.

Múlt szombaton a félidőhöz érkezett az RTL Klub tehetségkutatója, az X-Faktor, melynek népszerűsége továbbra is töretlen. Ezt bizonyítja az is, hogy a múlt héten - mind a teljes lakosságban, mind a 18-49 éves korcsoportban - a legnézettebb műsorszám ezúttal is az X-Faktor volt. A tehetségkutató a 18-49-es korcsoportban 20,1 %-os nézettséggel (AMR%, 18-49) és 43,9%-os közönségaránnyal (SHR%, 18-49) továbbra is élen van a nézettségi versenyben.

Az X-Faktor a toplista élén

Az X-Faktor múlt szombati adásának nézőszáma 2.100.174 volt (4+ célcsoporton), míg a The Voice - Magyarország hangja című zenei műsor 1.180.083-as nézőszámával (4+ célcsoporton) csak a 26. helyen áll.

olahgergo6show2

Az RTL Klub legnézettebb műsorát további RTL Klubon sugárzott produkciók követik a nézettségi versenyben. A második helyen a teljes lakosságban a Barátok közt november 14-ei epizódja végzett 17,2 %-os nézettséggel (AMR%, 4+), és 32,5%-os közönségaránnyal (SHR%, 4+).


Újabb siker Sebestyén Balázzsal - A kód

Hatalmas sikerrel nyitott A kód című vetélkedő, amelynek Sebestyén Balázs a házigazdája. A nézettségi toplista harmadik és negyedik helyén is A kód egy-egy része végzett. A november 14-ei adás 16,7%-os nézettséggel (AMR%, 4+), és 33,3%-os közönségaránnyal (SHR%, 4+) a harmadik helyen, míg a november 13-ai adás 16,4%-os nézettséggel (AMR%, 4+), és 33,0%-os közönségaránnyal (SHR%, 4+) a negyedik helyen végzett.

akod

Töretlen A gyanú árnyékában sikere is

Az RTL Klub dokudrámája, A gyanú árnyékában 32,5%-os 18-49 -es korosztálybeli heti átlagos közönségaránnyal verte a TV2-n futó műsort, a HAWAII FIVE-O-t, mely ugyanebben a korcsoportban, a heti közönségarányt tekintve 9,45 %-os SHR mutatót produkált.

Házasodna a gazda

Óriási várakozás előzte meg a Házasodna a gazda című párkereső műsort, amelyben vidéki gazdák városi nők körében keresik az igazit, a nagy szerelmet. A négy gazda románcának alakulása a 18-49 éves korcsoportban 451.405 nézőt (27,3% SHR) tartott a képernyő előtt, míg a teljes lakosságban 1.263.754-en (32,4%-os SHR) voltak kíváncsiak a gazdák és a választottjaik mindennapjaira. Így a Házasodna a gazda nemcsak kiváló mutatókat tudhat magáénak, de az utóbbit tekintve a teljes lakosságban az RTL Klub párkereső műsorát többen követték nyomon, mint a tv2 tehetségkutató produkcióját, a The Voice-ot.

hazasodikagazda

A héten tovább folytatódnak az RTL Klub új, sikeres műsorai,minden hétköznap délután A gyanú árnyékában, esténként A kód, szerdánként a Házasodna a gazda és szombaton az X-Faktor. Ahogy azt a nézők már megszokhatták, az X-Faktort követően azonnal jelentkezik az After X a COOL-on Istenes Bence vezetésével. A tehetségkutató kísérőműsorában nemcsak a kiesett első interjújának lehetnek szem- és fültanúi a nézők, hanem számtalan érdekes kulisszatitkot is megtudhatnak az élő show-ról, a mentorokról és a versenyzőkről.

 

Forrás: RTL Klub/HÍR PORT24

Fotó: RTL Klub - Bársony Bence

 

2012-11-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite