2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
ItthonKolbász mellett tartották a drogot

Kolbász mellett tartották a drogot

Drog a kolbász mellett. Fiataloknak árult kábítószert egy férfi és egy nő Szentendrén. A dílerek főként marihuánát és party-drogokat értékesítettek. A házkutatásokon több mint fél kiló marihuána került elő, illetve több tucat kábítószergyanús tablettát találtak a hűtőben is. A terjesztőket előzetes letartóztatásba helyezték.

 

drogharom


A fagyasztóban, a kolbász mellett bukkantak rá a nyomozók a marihuánára. A házkutatáson több rejtekhelyről került elő a drog, összesen körülbelül fél kiló.

Egy hete fogták el a terjesztőt, három ember vezetett a nyomára, ők éppen abból a házból jöttek ki, ahol férfi lakott, és amit már megfigyeltek a rendőrök. Ahogy át akarták vizsgálni őket, az árokba dobálták a marihuánát.

Ezután kutatták át a lakást, ahonnan nemcsak drog került elő, hanem minden, ami az árusításhoz szükséges. Csomagolópapírok, zacskók hevertek mindenhol, és egy digitális mérleget is találtak az asztalon.

„A lefoglalt kábítószergyanús anyagok egy része marihuána volt, a többit szakértőnek kell megvizsgálnia, mivel összetételük, hatóanyagtartalmuk még nem ismert, viszont az eljárás során felmerült az is, hogy ezeket a kábítószereket fiatalkorúaknak is árusították" - mondta Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Átkutatták még az egyik vásárló házát is, ott több mint 200 gramm marihuánát találtak. A tanúvallomások szerint azonban több vásárlójuk is 18 év alatti volt. A két dílert a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

 

Forrás: RTL KLUB/ HÍR PORT 24

 

2011-06-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite