2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
ItthonKommandósok gépkocsiját akarta kirámolni a mindszenti autótolvaj

Kommandósok gépkocsiját akarta kirámolni a mindszenti autótolvaj


A figyelőszolgálatot ellátó kommandósok gépkocsiját akarta kirámolni egy mindszenti férfi; rajtavesztett: elfogták és kezdeményezték előzetes letartóztatását - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

autótolvaj


A Csongrád megyei Mindszenten az utóbbi hetekben elszaporodott gépkocsi-feltörések és autólopások miatt figyelőszolgálatot rendelt el a hódmezővásárhelyi rendőrkapitány - mondta Szenti Szabolcs, a megyei főkapitányság szóvivője.


Éjszaka a megyei főkapitányság kommandósai kisbuszukkal megálltak az alföldi város egyik frekventált helyén, és a sötétített ablakok mögül figyeltek. Egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi kerülgeti az autójukat, majd a nyitva hagyott ablakon benyúl, és megpróbálja kiemelni az ülésen lévő táskát. Ekkor azonban meglátta a hátul ülő kommandósokat, és futásnak eredt, de a rendőrök néhány méterrel odébb elfogták.


A házkutatás során a nyomozók szinte hiánytalanul megtalálták a nyolc mindszenti és egy hódmezővásárhelyi autófeltörésből származó lopott tárgyakat, köztük laptopot, mobiltelefont és okmányokat - tudatta a szóvivő. A rendőrség üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt indított eljárást a 36 éves mindszenti férfi ellen, akit őrizetbe vettek, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A férfi eddig hatszor volt büntetve vagyon elleni bűncselekmények miatt, és jelenleg is több büntetőeljárás folyik ellene.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2011-07-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite