2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
ItthonKönnyek, mosoly, óriási tehetségek, elindult az X Faktor 2011

Könnyek, mosoly, óriási tehetségek - elindult az X-Faktor 2011

Több ezren jelentkeztek az X-Faktor 2011-be, közülük többen is megmutathatták énektudásukat a már jól összeszokott mentorcsapat tagjainak, Keresztes Ildikónak, Nagy Ferónak, Geszti Péternek és Malek Miklósnak. A mentorok pedig már az első válogatón számos tehetséges fiatalt találtak, akik bejutottak a legjobb 150-be.

xfaktor

Többek között olyan tehetségekre bukkantak, mint a nigériai anyától és magyar apától származó 19 éves Kelemen Csaba, művésznevén Lil C, aki ének- és táncprodukciójával teljesen lenyűgözte a mentorokat. Geszti Péter szerint egy kiadót érdemes építeni a fiatalra. Így nem is volt kérdés, hogy négy igennel továbbjut Lil C. Később a mentorokat egy 17 éves ikerpár, Hajdu Mariann és Bea nyűgözte le, ráadásul Geszti Péterből könnyeket csalt ki a lányok produkciója.

Így a nézők az ikrekkel is találkozhatnak a válogatók után, ahogy a szintén csapatként induló Rock Tenors-szal, amely tagjai egy testvérpár Mező Zoltán és Mező Márió, valamint Táborosi Márk. Rendhagyó előadásukkal sikerült meggyőzni Nagy Feróékat, hogy ott a helyük a következő fordulóban.

A mindössze 16 éves Kováts Veronika előadása Geszti Péter szerint bonyolult családi helyzetet eredményezett - hiszen hirtelen lett három apukája és egy újabb anyukája - , a továbbjutása azonban már nem volt bonyolult, hiszen négy igennel ő is továbbjutott a legjobb 150-be. Enrico Palli James Morrison Man in the mirror című számával, Ujlaki Tamás, alias Mammut pedig egy Shaggy dallal próbálkozott, méghozzá sikerrel.

Gubik Petra egy Janis Joplin szám átütő erejű és dinamikus előadásával hengerelte le Malek Miklósékat, így őt is láthatják még a nézők, ahogy Barna Gergelyt is. A fiatal fiú lenyűgöző előadása Geszti Pétert is meghatotta, ahogy a többi mentortársát is, akik egyöntetű igennel juttatták tovább Gergőt.

Jövő szombaton - szeptember 10. - pedig folytatódik az X-Faktor 2011, hogy a mentorok újabb tehetségeket találjanak.


Forrás: RTL Klub/ HÍR PORT 24

Fotó: RTL Klub

 

2011-09-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite