2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
BulvárKórházba szállították Demjén Rózsit

Kórházba szállították Demjén Rózsit


Demjén FerencA győri kórházban vetették alapos kivizsgálás alá Demjén Ferencet, miután a köztudottan súlyos cukorbeteg zenész rosszul lett szombat esti koncertjén. Szemtanúk szerint már a koncert elején sem volt minden rendben, hiszen jó 20 perces csúszással kezdődött a buli. Ráadásul már akkor is látni lehetett a 63 esztendős énekesen, hogy nincs minden rendben. Rózsi kapaszkodva, támaszkodva lépdelt fel a színpadra vezető lépcsőkön.


A koncert elkezdődött, ám 50 perc elteltével Rózsi az egyik szám után meghajolt, s elnézést kért a rövid koncertért, de állítása szerint nagyon fájdalmas görcs állt a lábába. Lesántikált a színpadról, mire a közönség füttyszava volt a válasz.
A Blikk úgy tudja, az énekest (akinek már a lábujját is le kellett vágni a cukorbetegsége miatt) a győri kórházba szállították egy alapos kivizsgálásra. Telefonon egyelőre nem lehet elérni a zenészt, menedzsmentje azonban kiadott egy közleményt a szombati, rövidre sikeredett koncerttel kapcsolatban.


„Mielőtt a szombati koncerttel kapcsolatban ismét elkezdődne a szóháború, szeretnénk elnézést kérni a történtek miatt. Tudjuk, sokaknak rosszulesett, hogy idő előtt be kellett fejezni a bulit, hiszen sokan messziről érkeztek egy remek szombat esti szórakozásért. Megértjük azokat, akik csalódottan mentek haza, de a koncert után Rózsit a győri kórházba vitték egy alapos kivizsgálásra. Ahogy bizonyára tudjátok, Rózsi cukorbeteg, és ez a betegség sajnálatos módon okozhat olyan állapotot, mint amit szombaton tapasztalhattunk. Hogylétéről természetesen a későbbiekben tájékoztatást adunk, és arra kérünk mindenkit, hogy szeretetével támogassa és biztassa, hiszen sokaknak nyújtott és nyújt dalaival támaszt. Most Demjén Ferencnek van erre szüksége" - szól a közlemény.

2010-04-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite