2019. május 23., csütörtök - Dezső
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKörözték őket - lebuktak Bátonyterenyén, Karancslapujtőn és Ipolyszögön

Körözték őket - lebuktak Bátonyterenyén, Karancslapujtőn és Ipolyszögön


Bátonyterenyén, Karancslapujtőn és Ipolyszögön fogtak el a rendőrök összesen három férfit, akik ellen elfogató parancs volt érvényben.

rendorsegharom

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei 2015. november 10-én 9 órakor Bátonyterenye belterületén, igazoltatták a 49 éves helyi férfit, aki ellen lopás bűncselekmény elkövetése miatt a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogató parancsot bocsátott ki. A rendőrök a körözött személyt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe szállították.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2015. november 10-én 12 óra 10 perckor Karancslapujtő belterületén fogtak el egy 46 éves helyi lakos férfit, aki a tartás elmulasztás vétség elkövetése miatt kiszabott büntetés letöltésére a megadott büntetés-végrehajtási intézetbe nem vonult be. A férfi ellen a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogató parancsot. A férfit a rendőrök elfogták a rendőrkapitányságra előállították.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei 2015. november 10-én 15 óra 15 perckor Ipolyszög belterületén, igazoltattak egy férfit, akiről kiderült, hogy ellene a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést és elfogató parancsot bocsátott ki. A rendőrök a 19 éves ipolyszögi férfit elfogták, a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, majd az Aszódi Javítóintézetbe átszállították.

Forrás: Police.hu/NOGRAD24

 

 

2015-11-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite