2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeSalgótarján - Köszöntötték a város pedagógusait

Salgótarján - Köszöntötték a város pedagógusait


Salgótarján önkormányzata május 31-én, az Apolló Centrumban megrendezett ünnepségen köszöntötte a város aktív és már nyugállományba vonult pedagógusait, tanárait, oktatóit.

pedagogusnapst

A változó idők mindig más-más szerepet vártak el a pedagógusoktól, napjaink társadalmi igénye azonban az alternatív, sokféle pedagógusi szerep egyidejű létezése - erről Fekete Zsolt polgármester beszélt, köszöntve városunk pedagógusait. A városvezető szerint ennek az igénynek akkor lehet megfelelni, ha egy jó oktatáspolitikai rendszerben megfelelően támogatott oktatási intézmények működnek.

"A mai napon, amikor tiszteleghetünk a pedagógusi hivatás és a legkiemelkedőbbek szakmai teljesítménye előtt, e helyről szeretném köszönetemet kifejezni a salgótarjáni pedagógusok színvonalas munkájáért, amellyel városunk biztatóan formálódó jövőjét alapozzák meg" - fogalmazott Fekete Zsolt.

Az ünnepségen tizenkilenc, az oktatás iránt egy teljes életpályán keresztül elkötelezett salgótarjáni pedagógus vas-, gyémánt-, rubin- és arany-díszoklevelet kapott, az 50, 60, 65, illetve 70 évvel ezelőtt diplomát szerző szakemberek tevékenységének elismeréseként. A rendezvényen átadták a Pedagógus Szolgálati Emlékérmeket, valamint az alapítványi díjakat.

A Csiki Jolán és Csiki Mária Alapítvány elismerésében Dombi Sándorné és Furik Zsuzsanna részesült, a Szlivka László Alapítvány díját ebben az évben Fekécs Zoltán vehette át.


Forrás: Salgotarjan.hu


2018-06-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite