2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
ItthonKovács Zoltán: kommunikációs eszközökkel is muszáj helyreállítanunk az ország iránti biza

Kovács Zoltán: kommunikációs eszközökkel is muszáj helyreállítanunk az ország iránti bizalmat


A kormányzati kommunikációs államtitkár szerint a kabinet a külföldön jól ismert kommunikációs eszközökkel is kénytelen helyreállítani az ország iránti bizalmat és a hiteles tájékoztatást.

kovacs_zoltan


Kovács Zoltán ezt a szocialista Török Zsolt közleményére reagálva mondta az MTI-nek. Az MSZP szóvivője kommünikéjében azt írta: a kormány 1,2 milliárd forinttal növeli a kormányzati kommunikációra költhető összeget, ami azt jelzi, hogy "már nem maradt más Orbán Viktor kezében, mint a propaganda". A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár ezzel kapcsolatban úgy vélekedett, hogy "az elmúlt hónapokban az MSZP és holdudvara által gerjesztett, Magyarországot lejárató, példanélküli hadjárat tanúi lehettünk".


Mint mondta, sajnálattal veszik tudomásul, hogy azok, akik "az országhatáron belül semmiféle hiteleséggel nem rendelkeznek, az ország és a magyar lakosság drámai eladósodását okozták, az összeomlás szélére vitték a közszolgáltatásokat, elherdálták a nemzeti vagyont és az állami vállalatokat, nem ismernek megállást a károkozásban. Az országgal szembeni külföldi nyomás gerjesztését és a gátlástalan hazugságok terjesztését választották politikai stratégiaként". Kovács Zoltán szerint a szocialistáknak a hatalomszerzés érdekében semmi sem drága, sem az ország híre, sem az okozott gazdasági károk.


A kormány ezért a külföldön jól ismert kommunikációs eszközökkel is kénytelen helyreállítani az ország iránti bizalmat és a hiteles tájékoztatást - zárta közleményét az államtitkár. Az MSZP szóvivője közleményében arra reagált, hogy a Magyar Közlöny keddi számában megjelent: a kormány 610 millió forint átcsoportosítását rendeli el a Külügyminisztérium költségvetéséből a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumhoz összkormányzati kommunikációra. Ez az a pénz, amely a tavalyi magyar uniós elnökségi feladatok működési célú kiadásaiból megmaradt. A kabinet arról is döntött, hogy további 600 millió forintot fordít összkormányzati kommunikációra a rendkívüli kormányzati intézkedésekre elkülönített összegből.

 

A témához kapcsolódó cikkeink:

MSZP: Orbánnak több pénz kell propagandára>>>

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

 

 

 

2012-02-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite