2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKözlekedési baleset szemtanúit keresi a Nógrád megyei rendőrség

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a Nógrád megyei rendőrség

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendorsegegy


A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. augusztus 18-án 18 óra 35 perc körüli időben a 2-es számú főút 49-es kilométerszelvényénél - a berkenyei elágazónál - egy Szendehely irányából Rétság irányába közlekedő Fiat Ducato típusú gépjármű hirtelen fékezve vészfékezésre kényszerítette a mögötte haladó Opel Vectra típusú személygépjárművet, amelynek következtében a két gépjármű összeütközött. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az esetnek egy bordó színű Mercedes Vito típusú gépjármű vezetője is szemtanúja volt.


A rendőrség várja azon személyek - így a bordó színű Mercedes Vito vezetője - jelentkezését, akik az említett időpontban a balesettel érintett útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, továbbá az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Bejelentéseiket tegyék meg személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky út 6. sz.), vagy hívják a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 0680/810-107 „Telefontanú" zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2015-09-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite