2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád Megye"Közlekedik a család" megyei döntő Salgótarjánban

"Közlekedik a család" megyei döntő Salgótarjánban


Tizenöt Nógrád megyei család mérhette össze tudását.

kozlekedikacsalad1


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. május 9-én rendezte meg Salgótarjánban az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett "Közlekedik a család" elnevezésű verseny területi döntőjét. A rendezvényt Ferencsik Raymond Levente r. alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitány-helyettese nyitotta meg, és egyben köszöntötte a résztvevőket. A megmérettetésen összesen tizenöt család vett részt, és adott számot elméleti és gyakorlati tudásáról. Az eseményen a versenyzők KRESZ tesztet töltöttek ki, majd a szülők vezetéstechnikai ismereteiket mérhették össze, a gyermekek pedig ügyességi pályán kerékpárral hajtottak végre közlekedési feladatokat.

kozlekedikacsalad11


A vöröskereszt és a katasztrófavédelem vetélkedőjével színesített megmérettetésen a szügyi Csábi család bizonyult a legeredményesebbnek. Ők képviselik megyénket 2015. június 21-én Mogyoródon, a Hungaroringen megrendezésre kerülő közlekedésbiztonsági vetélkedő országos döntőjén. A dobogó második fokára a bátonyterenyei Elischer család, míg harmadik fokára a salgótarjáni Nagy család állhatott.


A rendezvénysorozat célja, hogy a közlekedők széles rétegének figyelmét felhívja a balesetmentes közlekedésre, valamint, hogy kiemelje a szülői példamutató magatartás fontosságát.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2015-05-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite