2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKözlekedik a család megyei döntő Salgótarjánban

„Közlekedik a család" megyei döntő Salgótarjánban

Nógrád megyét a Farkas család képviseli a közlekedésbiztonsági verseny országos döntőjén.

kozlekedikacsalad17

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a npokban, Salgótarjánban rendezte meg az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett a „Közlekedik a család" elnevezésű verseny megyei döntőjét. A több éves múlttal rendelkező versenyt Palkovics Viktor rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője nyitotta meg. A megmérettetésen részt vevő hat család elméleti és gyakorlati tudásukról adott számot.

A családoknak egy kerékpáros- és autós ügyességi pályán, valamint elsősegélynyújtás gyakorlati feladatban is össze kellett mérni tudásukat, továbbá KRESZ tesztlapot töltöttek ki. A rendezvényen a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Mentőszolgálat Észak-magyarországi Regionális Mentőszervezet Nógrád megyei Kirendeltségének munkatársai is képviseltették magukat egy gyakorlati feladattal.

A megmérettetésen a Farkas család bizonyult a legeredményesebbnek, megyénket ők képviselik a közlekedésbiztonsági vetélkedő országos döntőjén. A dobogó második fokára a Csábi család, míg harmadik fokára a Balla család állhatott.

A rendezvénysorozat célja, hogy a közlekedők széles rétegének figyelmét felhívja a balesetmentes közlekedésre, valamint, hogy kiemelje a szülői példamutató magatartás fontosságát.

 

Forrás: Police.hu2017-05-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite