2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
Nógrád Megye„Közlekedik a család” Nógrád megyei döntő

„Közlekedik a család" Nógrád megyei döntő


Nógrád megyét a balassagyarmati Csábi család képviseli az országos versenyen.

kozlekedikacsaladdonto

A cikkhez kapcsolódó videó:

Kilenc család vett részt a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2016. május 7-én Salgótarjánban megrendezett „Közlekedik a család" elnevezésű verseny megyei döntőjén.

A több éves múlttal rendelkező versenyt Ferencsik Raymond r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg. Ezt követően a versenyzőknek a „B" járműkategóriában összeállított KRESZ tesztlapon huszonöt kérdésre kellett válaszolniuk, illetve elsősegély-nyújtási tesztlapot töltöttek ki. A családoknak egy kerékpáros- és autós ügyességi pályán, valamint elsősegélynyújtás gyakorlati feladatban is össze kellett mérni tudásukat. Nem maradt el az idén sem a közúti jelzőtáblák ismeretét felmérő kockakirakó és részeg szemüveggel történő feladatok végrehajtása sem. A rendezvényen a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is képviseltette magát egy feladattal, illetve a Skoda márkakereskedés jóvoltából a résztvevő családok tesztautó vezetést is kipróbálhattak.

A verseny támogatóinak jóvoltából minden résztvevő ajándékkal térhetett haza. Az első három helyezett oklevelet, ajándékcsomagot és vásárlási utalványt vehetett át.

Harmadik helyen a Nagy család, míg második helyen a Fodor család végzett. Első helyezést a Csábi család érte el, akik a budapesti INN Holiday Hotelben megrendezésre kerülő „Közlekedik a család" országos versenyén képviselhetik Nógrád megyét.

 

Forrás: Police.hu/NOGRAD242016-05-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite