2019. június 18., kedd - Levente
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeKözlemény! Szerzői jogok

Közlemény! Szerzői jogok


jogAz elmúlt napokban több olvasónk is felhívta a figyelmünket, hogy néhány Nógrád megyei médium átveszi a híreinket minden forrás megjelölés nélkül! Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy Nógrád megyében a Nógrád24.hu Hírportál az első számú hírforrás lett, viszont nem tudunk szemet hunyni a jogsértések felett.


A HÍR PORT24 KFT. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.


A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.


A HÍR PORT24 KFT. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A HÍR PORT24 KFT. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.
A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Ugyanakkor örömmel vesszük, ha bármelyik médium forrásként használja oldalunkat abban az esetben, ha a hír végén - az etikai szabályoknak  megfelelően - megjelenik a www.nograd24.hu forrásmegjelölésként.

Szintén örömmel veszünk bármilyen megkeresesést írott és hangzó médium részéről a közös együttműködés tekintetében.


Bővebben a Szerzői jogok menüben olvasható.


HÍR PORT24 KFT

 

 

2010-08-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite