2020. július 6., hétfő - Csaba
Keresés a tartalomban
Kultúra - 2018.06.21

kanyadiÉletének 90. évében elhunyt Kányádi Sándor. A Kossuth-díjas költő, író, műfordítót szerda hajnalban érte a halál Budapesten - tájékoztatta a család szerdán az MTI-t.

rettenetesszulokJakab Csaba (b) Georges és Kökényessy Ági (j) Yvonne szerepében Jean Cocteau Rettenetes szülők című drámájának próbáján a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban 2018. március 26-án.

Kultúra - 2018.03.14

mikoistvanMikó István, aki a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház két előadásában is főszerepet játszik, "Érdemes művész" elismerést vehetett át.

Kultúra - 2018.02.02

seusokincsA késő római császárkor egyik legjelentősebb ezüstkincse, a Seuso-kincs február 27-től Miskolcon, a Herman Ottó Múzeumban lesz látható. A Magyar Nemzeti Múzeum szervezésében megvalósuló vándorkiállítás miskolci állomásán a tárlat a régióban talált műkincsekkel egészül ki.

paloctarsasagdijkiosztoA Magyar Kultúra Napja tiszteletére 22. alkalommal meghirdetett pályázatra beérkezett 82 pályázó 86 pályaművét a Kolczonay Katalin egyetemi oktató vezette értékelő bizottság értékelte. Az ünnepélyes eredményhirdetésre Budapesten 2018. január 21-én, vasárnap délután a Duna Palotában, a Magyarság Háza otthonában került sor.

Kultúra - 2018.01.25

afalurosszaKét nagy sikerű előadással indított a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház legújabb produkciója, az A falu rossza című vígjáték: a január 22-én, a Magyar Kultúra Napján bemutatott Tóth Ede-Örkény István darab előbb a Székfoglaló Premier Bérlet közönségének tetszését nyerte el, majd a másnapi szólóelőadás szintén telt házas közönségét ragadtatta hol nevetésre, hol tapsra.

adal2018bA Leander Kills és Süle Zsolt nyerte holtversenyben A Dal 2018 első válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Király Viktor, Ceasefire X és Knoll Gabi, a tévénézők szavazataival Vastag Tamás jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.

Kultúra - 2017.12.17

fabianjuliHosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.

levendulaPéntektől vasárnapig tart a tihanyi Levendulafesztivál, amelyen színházi előadások, kézműves kirakodóvásár, a levendula jegyében szervezett játszóház várja az érdeklődőket - tájékoztatta az MTI-t a település polgármestere.

csiksomlyoElindult a Csíksomlyó Expressz és a Székely Gyors pénteken kora reggel a budapesti Keleti pályaudvarról a csíksomlyói búcsúba.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite