2019. december 11., szerda - Árpád
Keresés a tartalomban
Kultúra - 2011.09.11

magyardalnapjaNyíregyházán, az idei "fővárosban" tíz színpadon szerveztek koncerteket, Budapesten megint jár a dallamos villamos, Salgótarjánban KFT együttes ad koncertet.

Nemzeti SzínházSzeptember 17-én nyílt próbákra, koncertekre, kiállításokra várja a társulat az érdeklődőket.

színház A Színházi Kritikusok Céhe nyilvánosságra hozta a Színikritikusok Díjára jelöltek listáját; az előző évad legkiemelkedőbb teljesítményeit elismerő díjakat 15 kategóriában nyújtják át a szeptember 25-i ünnepélyes díjátadón a Magyar Színházban.

Kultúra - 2011.08.17

Hujber Ferenc A Honfoglalás című film rockopera-változatát mutatja be a Magyar Lovas Színház a komáromi lovardában péntek Papadimitriu Athinával, Hujber Ferenccel, Pintér Tiborral, Vadkerti Imrével és Kassai Lajossal a főbb szerepekben.

színház01 Maratoni Sorsjáték címmel tizenkét órás előadásra készül a kolozsvári Váróterem Projekt társulat a Kolozsvári Magyar Napok keretében - írta keddi számában a Krónika.

Róna Viktor Hetvenöt éve, 1936. augusztus 17-én született Budapesten Róna Viktor Kossuth- és Liszt-díjas balettművész, érdemes- és kiváló művész.

Mága ZoltánSzázadik, jubileumi jótékonysági koncertjét tartja augusztus 21-én Budapesten, a Szent István téri bazilika előtt Mága Zoltán hegedűművész, aki két évvel ezelőtt indította útjára a magyarországi és határon túli települések templomaiban, zsinagógáiban rendezett 100 templomi koncert címet viselő sorozatát.

színház Októberben indul az évad a József Attila Színházban, az új igazgató, Nemcsák Károly őszre és tavaszra tervez egy-egy saját bemutatót a színház eddigi társulatának tagjaira is építve. A színészek alkalmazotti jogviszonyát - csoportos létszámleépítéssel - megszünteti, de többekkel vállalkozói szerződést kötne bizonyos előadásokra.

bánkbán Új lappal indul a Los Angelesbe tervezett Bánk bán-produkció: a szaktárca megbízottja augusztus végén utazik az amerikai városba, hogy tárgyaljon a premierről, amely jelenleg a 2012-2013-as évadban látszik reálisnak.

Presser Gábor Presser Gábor és a Kormorán mellett mintegy hatvan helyi, határon túli énekes és együttes lép fel a szeptember 11-én megrendezendő magyar dal napján a hazai zene 2011-es fővárosában, Nyíregyházán.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite