2019. december 12., csütörtök - Gabriella
Keresés a tartalomban
Kultúra - 2011.04.11

József AttilaÁprilis 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük a kötészet napját. Ezen a napon hagyományosan megkoszorúzzák a költő budapesti emléktábláját egykori lakóhelyén, a ferencvárosi Gát utca 3-ban.

Amy WinehouseNapjaink egyik legtöbbre tartott énekesnője, Amy Winehouse lehet az idei Sziget fesztivál egyik nagy sztárja. A brit előadó mellett a szervezők  a Kasabian, a Good Charlotte, a Deftones, a Within Temptation és a Peter Bjorn and John érkezését jelentették be

Budapest01Megkezdődött a Liszt születésének 200. évfordulója és a magyar uniós elnökség jegyében rendezett Budapesti Tavaszi Fesztivál.

rethelyi_miklosRéthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter hétfőn átadta a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából a Kiváló Művész, az Érdemes Művész és a Babérkoszorú díjakat Budapesten, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.

Művészetek VölgyeBővül a zenei és zöld program, de az igazi újdonság, hogy sportprogramokkal is kiegészül az idei Művészetek Völgye. A fesztivált július 22-31. között rendezik meg - a szervezők a köztévé reggeli műsorában beszéltek erről.

Kultúra - 2011.03.06

Man-Thinks-AboutAmire minden férfi gondol a szexen kívül - ez a címe annak az üres oldalakból álló könyvnek, mely bepillantást enged a férfiagy rejtelmeibe.

Kultúra - 2011.03.03

Fonogram2011Ákos, Kowalsky meg a Vega, a Bin-Jip, Nikola Parov és a Rendhagyó Prímástalálkozó című produkció is Fonogram-díjat kapott. Az év hazai dala Tabáni István Gyönyörű szép című száma lett, az életműdíjat Szörényi Levente és Bródy János kapta.

MÜPA01A nyáron a szegedi Dóm-téren bemutatott Dózsa című tánckrónika kőszínházi premierjét pénteken tartják a Fesztivál Színházban.

Oscár-Gála 2011Kissé csalódottan távoztak a nagy esélyesek az idei Oscar-díjátadóról. A király beszéde négy szobrocskát vihetett haza, míg A félszeműt máris az este veszteseként emlegetik.

Kultúra - 2011.02.27

arany mĂĄlnaÖt Arany Málna-díjat is nyert Az utolsó léghajlító című fantázia akciófilm a mára virradóra Los Angelesben megrendezett díjkiosztó gálán.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite