2019. december 12., csütörtök - Gabriella
Keresés a tartalomban

Márton_libaBorsodban-Abaúj-Zemplén megyében egy egész hónapos rendezvénysorozattal várják az érdeklődőket, a budapesti Vajdahunyad várban pedig november 13-án tartanak étel és italkóstolást.

hegedűBaráti Kristóf magyar hegedűs nyerte el a moszkvai Paganini verseny első díját, amelyet a "hegedűsök Oscar-díjának" is nevez a nemzetközi sajtó.

Kultúra - 2010.10.24

Liszt FerencA Liszt Ferenc emlékév első fele egybeesik Magyarország európai uniós elnökségével, amely így lehetőséget kínál arra, hogy Európa-szerte bemutassák a zeneszerző munkásságát.

Antal NimrĂłdFilmes munkásságának elismeréséül a Magyar Köztársasági Érdemkereszt kitüntetést vehette át Antal Nimród magyar származású amerikai filmrendező kedden este Los Angelesben.

HitlerA Hitler és a németek - nemzet és bűn című kiállításon hatszáz tárgy, négyszáz fotó, plakátok és filmek mesélnek arról a hatásról, amelyet a Führer gyakorolt az emberekre a náci uralom idején.

MĂ©száros MártaArany Plakett díjjal méltatta Mészáros Mártát a 46. chicagói nemzetközi filmfesztivál különleges és gazdag életművéért.

Anne FrankAnne Frank hat egykori osztálytársa, aki túlélte a holokausztot, megjelenteti visszaemlékezéseit: a könyv kiadásáról a frankfurti könyvvásáron folytak tárgyalások.

Pál AdriennA kritikusok által odaítélt két díj egyikét nyerte el a Pál Adrienn című magyar film a szombat este véget ért 6. zürichi filmfesztiválon, amelyen az összes díjat európai alkotások söpörték be.

Kultúra - 2010.09.30

Tony CurtisA 85 esztendős színész halálhírét lánya, Jamie Lee Curtis szóvivője erősítette meg az etonline.com internetes portálnak, további részletekkel azonban nem szolgált.

Made In HungáriaFrancia és angol felirattal vetítik péntektől a nagysikerű magyar musical-vígjátékot, a film másfél év alatt 35 fesztiválon szerepelt és számos díjat zsebelt már be.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite