2019. december 12., csütörtök - Gabriella
Keresés a tartalomban

Haumann PéterHaumann Péter Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas színművészt választották meg a közelmúltban elhunyt Kállai Ferenc helyére a Nemzet Színészei közé.

Polgár LászlĂłVasárnap délután Elhunyt Polgár László operaénekes. A nemzetközi hírű basszistát életének hatvannegyedik évében, váratlanul érte a halál a svájci Zürich városában.

SzabĂł Ervin könyvtárA Szabó Ervinről elnevezett fővárosi könyvtárhálózat nevének megváltoztatását kezdeményezi a választások után megalakuló Fővárosi Közgyűlésnél a Nemzeti Konzervatív Történetkutató Alapítvány.

RatzingerA "celeb-kultúra" és a pénz jelentette "felületes értékek" túlzott tiszteletétől óvta a brit fiatalságot pénteken Londonban XVI. Benedek pápa, aki nagy-britanniai látogatásának második napján az egyik legpatinásabb brit katolikus felsőoktatási intézményt kereste fel.

kalocsai hĂ­mzĂ©sKihirdette a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékére felvett elemeket Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter a kulturális örökség napjai rendezvénysorozat pénteki budapesti megnyitóján.

RádayIsmét egy veszteség a Magyar Televízió műsorstruktúrájában. Ráday Mihály Unokáink sem fogják látni című műsora nem szerepel az MTV őszi terveiben.

Nagy László ZsoltA 30 éves debreceni művész hétfő este az Unokák Színháza alternatív csoport F.A.L. című produkciója közben lett rosszul, s a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni.

régészetEgy, a kínai Sencsi tartományban előkerült, 1200 éves kőszarkofágot díszítő európai kinézetű harcosok és oroszlánszerű állatok arról tanúskodnak, hogy az ókorban a Selyemút mentén nemzetközi kulturális csere zajlott.

Atheni mĂşzeum"Életre keltették" a tudósok azt a tizenegy éves athéni kislányt, aki a Kr.e. V. században tífuszban hunyt el.

Dalai LámaMinden jegy elkelt a Nobel-békedíjas vallási vezető tanítására, akik nem kaptak jegyet, interneten nézhetik a tanítást, hat nyelvre lefordítva.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite