2019. december 12., csütörtök - Gabriella
Keresés a tartalomban
Kultúra - 2010.08.28

kottaIgazi underground supergroup áll össze a magyar dal napján, szeptember 12-én a fővárosi Gödör Klubban: az Időtlen Zenekar nevű alkalmi formációt az egykori URH, Kontroll Csoport, Európa Kiadó és Sziámi tagjai alkotják, és e csapatok dalait fogják játszani.

Szalai AnnamáriaKözleményben kért mértékletességet és értékeket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke a kereskedelmi televízióktól.

rĂ©gi rádiĂłAz Olvasókörök Országos Szövetsége Sárospatakon felhívással fordult a Magyar Köztársaság Kormányához, Parlamentjéhez a Kossuth Rádió régi nevének, szignáljának és a Rákóczi induló használatának visszaállításáért, amihez kéri a magyar közvélemény, Magyarország polgárai és a világban élő, magyarságukat megőrizni akaró honfitársai támogatását.

Kultúra - 2010.08.25

korkĂ©pekUtolsó előtti részéhez érkezett az MTI Kor-képek című történelmi fotóalbum-sorozata; a mintegy 390 oldalas most megjelent kötet az 1968 és 1979 közötti Magyarországot mutatja be

Ahna CapriMeghalt Ahna Capri magyar születésű színésznő, aki A sárkány közbelép című filmklasszikusban Bruce Lee partnere volt.

Kultúra - 2010.08.25

Egri SzĂ­nházTíz bemutató kerül színpadra a 2010-2011-es évadban az egri Gárdonyi Géza Színházban. Az idén a hangsúlyt még inkább az ifjúság megnyerésére helyezik, amelyet egy külön ezt a feladatot ellátó közönségszervező segít - jelentette be a keddi évadnyitó társulati ülésen Csizmadia Tibor.

Miskolc NSZTizenegy bemutató szerepel a Miskolci Nemzeti Színház 2010-2011-es szezonjának repertoárján.

Kultúra - 2010.08.23

bbcmagazinKocsis Zoltán és a Nemzeti Filharmonikusok márciusban megjelent Bartók CD-je (Bartók Új Sorozat) lett a hónap lemeze a BBC Magazin 32 kritikusának szavazata alapján

gömböcSzínes programmal mutatkozott be a sanghaji világkiállítás látogatói és a jelentős kínai médianyilvánosság előtt Magyarország, hogy kulturális értékeivel felhívja magára a figyelmet, és még több turistát csalogasson.

mestersegek ĂĽnnepeA mézeskalács készítés, a gyertyaöntés és a tojásfestés rejtelmeibe is beavatják a népi hagyományok iránt érdeklődőket augusztus 19. és 22. között a XXIV. Mesterségek Ünnepén a budai Várban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite