2019. december 12., csütörtök - Gabriella
Keresés a tartalomban
Kultúra - 2010.08.10

zengoegyuttesEurópa éneklő kulturális fővárosává alakul Pécs augusztus 15-től. Ekkor ugyanis a világ 22 országának ezerkétszáz dalosa veszi birtokba a várost, hogy együtt szólaltassa meg Kodály, Bartók és más szerzők remekműveit.

Gerendai KárolyIdén mintegy 400 zenekar és DJ lép fel a Sziget fesztiválon; ebből 140 külföldi, akik 32 országból érkeztek az összesen 76 hektáros összterületű rendezvényre - derült ki a sajtónak tartott bejáráson.

Emma ThompsonCsillagot kapott Emma Thompson angol színésznő a hollywoodi Hírességek Sétányán.

Kultúra - 2010.08.05

MussoliniHamarosan olvashatók lesznek Benito Mussolini 1935-39 közötti feljegyzései, mivel ősszel kiadják a történészek által vitatott eredetű kéziratot.

matyó népviseletA pénteken kezdődő matyófesztivál 1970-es évekre nyúlik vissza, eleinte kétévente, később pedig évente rendezték meg a nemzetközi hagyományőrző találkozót.

Kultúra - 2010.07.29

Antal ImreAntal Imre zongoraművész, műsorvezető, showman, az elmúlt évtizedek egyik népszerű tévés személyisége volt. Július 31-én lenne hetvenöt éves Antal Imre Erkel Ferenc-díjas zongoraművész, műsorvezető, showman, az elmúlt évtizedek egyik népszerű tévés személyisége.

Cserháti ZsuzsaHét éve ment el Cserháti Zsuzsa. Az énekesnő holttestére fia talált rá, Krisztián azóta sem tudja feledni azokat a pillanatokat.

Kultúra - 2010.07.12

Kállai FerencVasárnap 85 éves korában elhunyt Kállai Ferenc Kossuth-díjas színész, a Nemzeti Színház örökös tagja, a Nemzet Színésze cím kitüntetettje - írja a kultura.hu. A honlap értesülését a Pesti Magyar Színház is megerősítette.

Biszku BélaA film készítői készek akár bíróság előtt is bebizonyítani, hogy a korábbi belügyminiszter közszereplőként nyilatkozott.

Múzeumok éjszakájaA lehetőségek országa - Polgárosodás a 19. századi Magyarországon címmel Salgótarjánban, a Nógrádi Történeti Múzeumban szombaton indult útjára az a vándorkiállítás, amely a XIX. századi magyar történelem sikerei, nagyjai előtt tiszteleg - jelentették be a kiállítás-sorozatban részt vevő múzeumok képviselői a Magyar Nemzeti Múzeum dísztermében szombat tartott sajtótájékoztatón.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite