2019. december 11., szerda - Árpád
Keresés a tartalomban
Kultúra - 2013.03.30

himestojasA húsvét a karácsony mellett a keresztény vallás legfontosabb ünnepe. A bibliai hagyományon túl a húsvét a tavaszváráshoz, a természet megújulásához, újjászületéséhez is szorosan kötődik.

Erdő Péter2Máris példát mutatott híveinek a szerdán megválasztott új katolikus egyházfő a konklávén részt vevő Erdő Péter esztergom-budapesti érsek értékelése szerint.

színházFiatalok számára hirdet novellapályázatot az Újszínház legújabb premierjéhez, a Bodnárnéhoz kapcsolódva Jókai Anna író védnökségével.

elfújta a szélA Szegedi Szabadtéri Játékokon a Budapesti Operettszínházzal közös produkcióban tartják július 26-án Gerard Presgurvic Elfújta szél című új musicaljének magyarországi bemutatóját, a darab főszereplőit kedden mutatták be Budapesten.

égő gyertyaHosszan tartó súlyos betegség után, életének 60. évében elhunyt Udvarhelyi Szabolcs, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), korábban a Magyar Rádió vezető szerkesztője.

Kultúra - 2013.03.06

sirolanyHetvenéves korában elhunyt Jérome Savary francia színházrendező és színész, aki opera-, operett- és musicalelőadásaival a szórakoztató népszínház ünnepi jellegét hirdette.

Kultúra - 2013.03.04

égő gyertyaElhunyt Armando Trovajoli olasz zeneszerző, Vittoro de Sica és Ettore Scola több alkotásának, valamint Sándor Pál Miss Arizona című filmjének komponistája, akire egy közkedvelt szerzeménye nyomán ragadt a "Róma hangja" név.

Kultúra - 2013.03.03

byealexByeAlex és a Kedvesem című dal képviseli Magyarországot az 58. Eurovíziós Dalfesztiválon május 14. és 18. között Malmőben.

szekelyCsodálatos Székelyföld címmel nagyszabású természetfotó-pályázatot hirdetett a Szeretlek Székelyföld nevű portál.

Gobbi HildaGobbi Hilda-emlékévet tart az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet (OSZMI) 2013-ban; az eseménysorozat keretében kiállítások, beszélgetések, vetélkedő és kirándulás is várja az érdeklődőket.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite