2019. december 12., csütörtök - Gabriella
Keresés a tartalomban
Kultúra - 2012.12.02

adventegyMa kezdődik az adventi időszak, amely Krisztus születésének ünnepéig, karácsonyig a várakozásra és a bűnbánatra szólítja a híveket. A templomokban országszerte advent első vasárnapjának liturgiáját tartják.

internetegyAz ismerősök számának gyarapodásával együtt a Facebook-felhasználók stresszérzete is növekszik - derült ki egy új tanulmányból.

Kovács ApollóniaElhunyt 86 éves korában Kovács Apollónia Kossuth-díjas előadóművész, népdalénekes - tudatta barátja, Harangozó Teri táncdalénekes kedden az MTI-vel.

FilmA salgótarjáni Systron Digital Pictures függetlenfilmes csapat munkája, a C.R.A.S.H-961 nyerte el a legjobb kisjátékfilmnek járó díjat vasárnap Veszprémben a Pannonfíling Mozgóképes Találkozón.

deakbillVasárnap szívinfarktust kapott, hétfőn hajnalban pedig műtéten esett át Deák Bill Gyula énekes - tájékoztatta az MTI-t a zenész családja.

csardaskiralynoVilágsztárok mellett, egyetlen zenés teátrumként a baden-badeni Festspielhaus őszi programjába kapott meghívást a Budapesti Operettszínház, amelynek társulata pénteken, szombaton és vasárnap este szerepel a fürdővárosban Kálmán Imre Csárdáskirálynő című művével.

gyertyákMa van a halottak napja, ilyenkor sokan gyertyát, mécsest gyújtanak elhunyt szeretteik emlékére és felkeresik a temetőkben hozzátartozóik sírját. A temetők vasárnapig hosszabb ideig tartanak nyitva, ma a Fiumei úti sírkertben lesz központi megemlékezés.

tvnezesDigi Life, Digi World és Digi Film néven két tematikus, valamint egy mozicsatornát indít el a mai naptól a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft.

Németh Kristóf001Indul az évad a továbbiakban magánszínházként működő Játékszínben: kedden a Mr. és Mrs. című komédiát játsszák, a 100. szezont ünnepelve díszelőadást tartanak.

könyvA történelmi gömöri-nógrádi tájegység, Medvesalja regéi, mondái, történetei olvashatók Farkas Ottó napokban megjelent, Ördög János ugratása című kötetében.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite