2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
ItthonLeszakadt az álmennyezet a Tesco-ban, 5 sérült

Tesco: egy külső cég hibája miatt szakadt le az álmennyezet a siófoki áruházban


Egy külső karbantartó cég alkalmazottai hibáztak, ennek következtében szakadt le egy étterem álmennyezete hétfőn a siófoki Tesco áruházban, négy ember könnyű sérülését okozva - írta a Tesco-Global Áruházak Zrt. az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Tesco

Mint írták, a siófoki áruház üzletsorán végzett karbantartási munkálatok közben történt a baleset. Az áruház koncessziós üzletsorán működő étterem álmennyezete fölötti elszívóberendezés tisztításán egy külső karbantartó cég alkalmazottai dolgoztak, amikor az álmennyezet - egyelőre ismeretlen okból - leszakadt.

A Tesco dolgozói a sérültek segítségére siettek, és értesítették a mentőket. A balesetben négyen könnyebben megsérültek, a mentők ellátták őket, majd közülük két embert további vizsgálatokra kórházba szállítottak - olvasható a közleményben.

Az áruházlánc belső vizsgálata annyit már megállapított, hogy a karbantartó cég alkalmazottai több ponton is hibáztak, emiatt a Tesco megteszi a szükséges lépéseket.

Hétfőn kora délután szakadt le az álmennyezet a siófoki Tesco áruház gyorséttermi részében a légelszívó karbantartási munkálatai közben, a hozzá kapcsolt berendezési tárgyakkal együtt.

Korábban a tűzoltóknak két könnyű sérültről volt tudomásuk, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata viszont arról tájékoztatta az MTI-t, hogy öten sérültek meg könnyebben.

A siófoki rendőrkapitányság megkezdte a tanúk kihallgatását, és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt nyomozást rendelt el.

Forrás: MTI/ HÍR PORT24

 

 

2012-05-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite