2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
BulvárLászló Attila, a Csillag Születik győztese világsztár előtt léphet fel

László Attila, a Csillag Születik győztese világsztár előtt léphet fel

Véget ért az egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsor, a Csillag Születik. Szombaton este egy kézdivásárhelyi 14 éves fiatalember, László Attila nevét hirdették ki a harmadik évad győzteseként. Attila először el sem tudta hinni, hogy megnyerte a fődíjat, az egy éven át átutalt havi egymillió forintot, az autót és a mesés utazást. Sőt, hamarosan egy világsztár előtt léphet fel és elkészítheti első önálló zenei albumát is.

László Attila

Április elején kezdődött a Csillag Születik harmadik évada, amelyben ezúttal is megmutatkozott, a tehetség mennyire sokszínű. Mr. Joe és Timi Chen (énekesek), Gomes (táncos), az Everdance Táncszínház ugyan nem jutott döntőbe, de ők is a műsor felfedezettjei. Ahogy Krizbai Teca is, aki látássérültként sokat tanított sorstársainak és a látó embereknek is, az Appril Project, amely csupán decemberben alakult, de a 15 és 27 év közötti táncosok összeszokott csapatként küzdöttek hétről hétre a győzelemért, Szabó Ádám, aki megszerettette a harmonikát az egész országgal és természetesen a legújabb fényesen ragyogó kiscsillag, László Attila, aki a válogatón egy Máté Péter dallal azonnal belopta magát a nézők szívébe.

A fődíjat azonban csak egyvalaki nyerhette meg. László Attila először el sem tudta hinni, hogy az ő nevét kiáltották győztesként az éjszakába. A 14 éves kézdivásárhelyi fiú meghatódott az ünneplés pillanataiban, majd szülei, Éva és Attila nyakába borult. Győzelméért egy éven át havi egymillió forintot kap a Raiffeisen Bank jóvoltából, övé egy Opel személygépjármű és elmehet egy egzotikus utazásra az IBUSZ szervezésében. Emellett a Sony Music Magyarország Kft. felajánlásának köszönhetően elkészítheti első lemezét és - döntős társai mellett - június 25-én egy világsztár, az amerikai énekesnő, Kesha előtt lép fel a Kapcsolat koncerten. Európa egyik legnagyobb ingyenes zenei eseményén a Felvonulási téren korábban olyan világsztárok szórakoztatták a több százezres közönséget, mint Elton John, Sting, Pink vagy Simply Red.

 

HÍR PORT24
Fotó: RTL Klub

 

2011-06-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite