2019. június 27., csütörtök - László
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeLebukott a Nógrád megyei betörő

Őrizetben a betörő; megszegte a távoltartás szabályait

Őrizetben a betörő

bilincsben


A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnűgyi Osztálya dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség miatt - őrizetbe vétele mellett - folytat büntetőeljárást egy 38 éves nagylóci férfi ellen.

A rendőrkapitányságra 2013. április 27-én 12 óra 50 perckor egy férfi tett bejelentést, mely szerint ideiglenesen lakatlan, nagylóci családi házába ismeretlen személy megkísérelt betörni. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a körbe kerített ház egyik ablakát az elkövető felfeszítette, de a lakásba nem jutott be, így onnan nem vitt el semmit, a fészerből két darab 220 V-os hosszabbítót tulajdonított el, összesen 15.000 Ft értékben.

A rendőrök a beszerzett adatok alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 38 éves nagylóci férfit, akit a rendőrkapitányságra előállítottak és kihallgatását követően őrizetbe vettek.


Megszegte a távoltartás szabályait

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei a távoltartás szabályainak megszegése miatt fogtak el 2013. április 27-én a reggeli órákban egy 44 éves etesi férfit, aki az előző napon hozott ideiglenesen megelőző távoltartó határozat ellenére megjelent felesége lakásán és ott hangoskodott, többször bántalmazással fenyegette. Az elfogott férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították, ahol meghallgatását követően őrizetbe vették, és szabálysértési eljárást indítottak ellene.

 

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2013-04-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite