2019. június 21., péntek - Alajos
Keresés a tartalomban
Választás 2010Lendvai: a Fidesz gyereknek, hülyének nézte a választópolgárokat

Lendvai: a Fidesz "gyereknek, hülyének" nézte a választópolgárokat


Lendvai IldikóLendvai Ildikó szerint Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke pénteken "leleplezte a vezért", aki azért félt elmenni a miniszterelnök-jelölti vitára, mert nem tud nyerni. Az MSZP elnöke erről pénteki sajtótájékoztatóján beszélt.


Pokorni Zoltán a Ma Reggelben pénteken azt mondta a miniszterelnök-jelölti vita kapcsán, hogy nem volt érdeke a Fidesznek egy ilyen kampányelem beépítése. Nyilván nem tudjuk annyira megnyerni ezeket a miniszterelnök-jelölti vitákat, amekkora különbség a két párt között van - mondta, hozzátéve: ez a sajtónak fontos esemény, de a választópolgárok döntő többsége nem egy ilyen vita alapján dönt.

Lendvai Ildikó a kijelentéssel kapcsolatban leszögezte: sejtette, hogy erről van szó, de mégis szokatlan nyíltsággal hangzott el Pokorni Zoltán beismerése, hogy azért nem vettek részt a miniszterelnök-jelölti vitán, mert tudták, nem nyernék meg.

Ez engem is bosszant, mint a politika szereplőjét, de legjobban a választópolgárokat kell, hogy bosszantsa, őket nézte a Fidesz "gyereknek, hülyének" - fogalmazott az MSZP elnöke.

Úgy vélekedett, hogy ez első forduló után egyre több dologról derül ki, hogy nem egészen úgy van, ahogy a Fidesz azt korábban mondta: nem lesz adócsökkentés, a miniszterelnök-jelölt vitát pedig nem valamilyen bonyolult demokratikus ok miatt kerülték meg, hanem "féltek tőle".

Sok dolga lesz "szegény" Orbán Viktornak, ha követni akarja azt a példát, hogy aki a Fideszben igazat mond, azt el kell távolítani - fejtette ki. Hozzátette: Mádi László után az adócsökkentési vitába belebonyolódott Kövér Lászlónak is távoznia kell, és Pokorni Zoltánnak is, aki "leleplezte a vezért, fél elmenni a vitára, mert nem tud nyerni".

2010-04-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite