2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeLerúgta a pályáról a kiskutyát a Nógrád megyei focista - VIDEÓ

Lerúgta a pályáról a kiskutyát a Nógrád megyei focista - VIDEÓ

 

Az eset a Nógrád megyei első osztályban történt. A vasárnapi Berkenye-Héhalom mérkőzés második félidejében az egyik játékos brutális módon távolította el az útjába kerülő kiskutyát. Egyszerűen lerúgta a pályáról - adta hírül a Nógrádfoci.hu.

foci


Sportemberhez méltatlanul viselkedett a Nógrád megyei első osztályban szereplő Héhalom egyik játékosa a gárda Berkenye otthonában 2-0-ra elveszített összecsapásán. A labdarúgó jókorát rúgott egy pályára kódorgó kiskutyába.


A pályára egy kis, tacskószerű kutya tévedt, amely fel-alá cikázva rohangált, mígnem a vendégek 14-es mezt viselő játékosa egyszerűen lerugdosta szerencsétlen állatot. A játékvezető meglepő módon semmilyen szankciót nem alkalmazott az elkövetővel szemben.

 


A héhalmiak edzője, Szilágyi Albert elismerte, hogy az eset valóban megtörtént. „A mérkőzés során több alkalommal szaladtak be kutyák a pályára. Ez a második vagy harmadik eset volt, a kutya ahogy a pályán futott, a játékos belerúgott. Ennek nem örülünk, természetesen nem értünk ezzel egyet. Szerencsétlen kutya nem tehet arról, hogy egy pálya közepén találja magát, nem tudatos lény ilyen értelemben. Az eset szóba került az öltözőben, mi elmarasztaltuk a játékost. Ez egy elítélendő és felesleges tett volt, amit meg is bánt a játékos" - magyarázta az edző.


Úgy tűnik azonban, hogy az utólagos megbánás nem elég, a Youtube-ra feltöltött videónál forrnak az indulatok, és többen a játékos fejét követelik.

 

Forrás: Nógrádfoci/NÓGRÁD24

 

2015-03-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite