2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeLeütötték a bácsit a rablók Salgótarjánban

Leütötték a bácsit a rablók Salgótarjánban

 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a 22 éves férfi és 19 éves társa ellen vádemelés javaslattal zárta le az eljárást - - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendorsegegy


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást O. D. 22 éves és O. M. 19 éves egyházasgergei lakosok ellen.


A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2015. július 10-én 11 óra körüli időben Egyházasgergén, a Liget úton támadtak meg egy idős férfit. O. D. egy alkalommal hátulról, a nyakán megütötte a férfit, míg O. M. kitépte a kezéből a szatyrot. A sértett a bántalmazás következtében elesett, míg a gyanúsítottak az így megszerzett - szatyorban lévő - készpénzzel, személyes okiratokkal, bankkártyával, cigarettával a helyszínről elmenekültek. A két férfi az eltulajdonított értékeket elrejtette, míg az okiratokat a közeli erdős részen eldobták.


A rendőrök a bejelentést követően O. D. és O. M. egyházasgergei lakosokat egy órán belül elfogták, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Az eltulajdonított pénzt és tárgyakat a nyomozók felkutatták és lefoglalták. A hatóság a jelenleg előzetes letartóztatásban lévő két férfi ellen folytatott eljárást a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek továbbította.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2015-11-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite