2019. május 24., péntek - Eszter
Keresés a tartalomban
ItthonLMP: addig nincs előrelépés, amíg a vezetők maguk lopják meg az országot

LMP: addig nincs előrelépés, amíg a vezetők maguk lopják meg az országot


Az LMP mindenki számára szeretné világossá tenni, hogy addig nem lesz előrelépés, ameddig az ország vezetői "gyakorlatilag maguk lopják meg" az országot. Erről Szél Bernadett, az ellenzéki párt társelnöke beszélt az LMP most induló választási előkampányáról tartott pénteki sajtótájékoztatón. Az előkampány során az ellenzéki párt az ország 360 pontján helyez ki óriásplakátokat.

LMP01


Az LMP társelnöke Schiffer Andrással, a párt másik társelnökével a fővárosi Batthyány téren bemutatta plakátjukat. Ezen egy fehér inget viselő ember felsőteste és két karja látható. A kép szereplőjének bal oldalát és bal kezét vörös, míg jobb oldalát és jobb kezét narancssárga festék borítja. A plakátra később a párt egyik aktivistája "Készülj, 2014-ben tisztul, ha teszel érte!" feliratot ragasztott.


Szél Bernadett úgy fogalmazott, a kampány lehetőséget ad arra, hogy leszámoljanak azokkal, akik visszaéltek a helyzetükkel és az adófizetők bizalmával. Addig nincs előrelépés, amíg a régi politikai elit "gyakorlatilag összezár, mind a korrupcióban, mind a bűnök elfedésében" - jelentette ki. A plakátról azt mondta, hogy az azon látható test és két kéz azt szimbolizálja, hogy "ezek a kezek összetartoznak" és mindkettő tudja, hogy mit csinál a másik.


Az LMP hadat fog üzenni azoknak az erőknek, amelyek fogságban tartják az országot - jelentette ki. Schiffer András a 2014-es választás legnagyobb tétjének nevezte, megmarad-e az esély arra, hogy a politikát ki lehet szabadítani az oligarchák fogságából. Az LMP fent akarja tartani a reményt, hogy a nagytőke és a gazdasági érdekcsoportok ellenében is lehet törvényeket alkotni - mondta. Kérdésre válaszolva a társelnökök elmondták, hogy a kampány tervezett költsége húszmillió forint lesz.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2013-12-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite