2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
NagyvilágLouis Vuitton-, Hermes- és Coach-táskák 70 hamisítójára csapott le a kínai rendőrség

Louis Vuitton-, Hermes- és Coach-táskák 70 hamisítójára csapott le a kínai rendőrség


Hamisított, külföldi márkás termékek, elsősorban táskák gyártóinak és értékesítőinek tucatjait vette őrizetbe a rendőrség Kínában, amerikai hatóságok közreműködésével - jelentette a kínai média hétfőn.

Kína01

A kiterjedt hálózat elleni razzia során a rendőrök 20 ezer Louis Vuitton, Hermes és Coach márkajelzésű táskát foglaltak le, 37 illegális üzemet, illetve értékesítési pontot zárattak be, s 73 gyanúsítottat állítottak elő. A közbiztonsági minisztérium szerint a társaság több mint 960 ezer darab hamis táskát gyártott és adott el.

A hatóság ugyancsak lefoglalt 17 gyártókészletet, továbbá bankkártyákat. Azokat a bankszámlákat is zárolták, amelyeken keresztül a kereskedés pénzügyi tranzakcióit bonyolították.

A dél-kínai Kuangtung tartományi rendőrség még januárban figyelt fel egy Csiang családnevű férfira, akit társaival azzal gyanúsítottak, hogy nagy mennyiségben gyártat és exportál hamis külföldi márkájú termékeket. Kiderült, hogy kuangtungi, fucsieni és anhuji internetes oldalakon hirdettek, s az áru nagy részét az Egyesült Államokba és közel-keleti országokba exportálták.

A közbiztonsági tárca felvette a kapcsolatot az amerikai hatóságokkal és az ottani szálak felgöngyölítéséhez együttműködést kezdeményezett, ez vezetett a hálózat sikeres leleplezéséhez.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

 

2012-11-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite