2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
NagyvilágLövöldözés Pozsonyban: nyolcra emelkedett a halálos áldozatok száma

Lövöldözés Pozsonyban: nyolcra emelkedett a halálos áldozatok száma


Egy 52 éves asszonyt is végzetes találat ért, amikor a lövöldözést hallva kilépett az erkélyre.

Pozsonyi vérfürdő01


Nyolcra nőtt a Pozsony Dévényújfalu városrészében hétfőn délelőtt lezajlott lövöldözés halottainak száma - jelentette be Daniel Lipsic szlovák belügyminiszter. A sebesültek száma legalább 14, közülük kilenc kórházban fekszik. Az újabb áldozat egy 52 éves asszony, aki a délelőtti lövöldözés idején kiment lakása balkonjára, s ott érte a gyilkos golyó. Holttestét férje találta meg, amikor délután hazaérkezett.

A rendőrség a délutáni órákban átvizsgálta a tragédia környékén lévő lakásokat, mert a tettes géppisztollyal vaktában lövöldözött, ezért nem zárható ki újabb áldozat.


Jaroslav Spisiak országos rendőrfőkapitány korábbi közlése szerint négy női és két férfi áldozat családi, rokoni kapcsolatban van egymással. A tettes egy 50 év körüli férfi, aki egy panellakásban géppisztollyal gyilkolt, s amikor a rendőrök körbevették, öngyilkosságot követett el.

 

Pozsonyi vérfürdő


Egy sebesült még életveszélyes állapotban van. A sebesültek között egy rendőr is található, akit fejlövés ért. A gyilkosság indítéka egyelőre ismeretlen, a rendőrségi vizsgálat folyik. Szlovákiában a gyilkosság példa nélküli. A rendőrfőkapitány szerint a tettes délelőtt fél tíz után egy géppisztollyal, két pisztollyal és nagy mennyiségű tölténnyel felszerelkezve érkezett meg a dévényújfalui panelház egyik lakásába, ahol agyonlőtt négy nőt és egy férfit.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

Kapcsolódó cikkek:

Brutális vérfürdő: géppisztollyal gyilkolt a pozsonyi mészáros

2010-08-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite