2019. április 26., péntek - Ervin
Keresés a tartalomban
BulvárLuxusbörtönbe mehet Stohl András

Luxusbörtönbe mehet Stohl András

Napokon belül kiderül, milyen büntetést kap a színész másodfokon. Védője váratlan fordulatot ígér az ügyben, ám Stohl felkészült a legrosszabbra.

Sthol András02

Egyetlen dologban bízik: olyan helyre kerül, ahonnan kijárhat dolgozni. András igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen rajongói mellett igaz barátai is vannak.

Információnk szerint ugyanis egy kedves régi lovas ismerőse már azt is felajánlotta neki, hogy a bugaci „lakásába" fogadja őt. Mégpedig azért, hogy így segítsen Andrásnak valóra váltani az akaratát: ha mégis börtönbe kerül, mindenképpen Kecskemétre szeretne kerülni.

 

A jó barát segítségére azért van szüksége, mert köztudott, hogy az elítéltek csak a bejelentett lakcímükhöz legközelebb eső intézetbe kerülhetnek. Ha végül elfogadja a segítséget, és fóti otthonából átjelentkezik Bugacra, jó esélye van arra, hogy Kecskeméten, a rabok által csak „szanatóriumnak" nevezett börtönben tölthesse le a bíróság által kiszabott idejét.
- Megfogalmazódott már bennem ennek a lehetősége, hiszen ez az egyetlen intézmény, amelyben néhány hónap jó magaviselet után engedélyezhetik, hogy a kecskeméti Katona József Színház vendégszínészeként munkába álljak - mondta Stohl András.

- Így támogathatnám a családomat az ott kapott jelképes összeggel. Nagy segítség lenne ez, hiszen egészen biztos, hogy távollétemben mindennapossá válnának otthon az anyagi problémák.

 

Forrás: Blikk/ HÍR PORT 24

 

2011-06-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite