2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMaconka- Cube Társasági és Média horgászverseny

Maconka- Cube Társasági és Média horgászverseny

A maconkai víztározó második alkalommal adott otthont a CUBE Társasági, és Média Horgászversenynek. Augusztus 30.-án médiaszemélyiségek mérhették össze horgásztudományukat a víztározó egyes számú szigetén valamint a gáti nemzetközi versenypályán. Voltak köztük újságírók, rádiósok, tévés személyiségek, színészek valamint világbajnok sportolók is.

pvtvnegy

Olyan hírességek is részt vettek a média kupán, mint például Cseh László világbajnok úszó, Erdei Zsolt világbajnok ökölvívó, Besenyei Péter műrepülő, Straub Dezső színész, Kovács Katalin magyar olimpiai bajnok kajakozó, aki 31 világbajnoki címével minden idők legeredményesebb női kajakozója az egész világon.

 

pvtvegy

 

Az idei 2011-es találkozónak immár második alkalommal adott otthont a Maconkai víztározó. Ez a tipikus példája azon versenyeknek ahol igazán a részvétel számít, de azért csak jólesik az embernek, ha fog néhány uszonyost is. Erre pedig az olyan halakban bővelkedő, gyönyörű, kulturált, rendezett környezetben található tavon, mint a maconkai, minden esélye megvan még annak is, aki először látogat hozzánk.

A verseny 9 órakor vette kezdetét. A legtöbben match és feeder botokat vettek elő, de hagyományos fenekező készséget és bojlis botokat is lehetett látni. Aki már horgászott itt korábban az számíthatott az eredményes horgászatra, aki pedig újonc volt ezen a pályán az igen kellemesen csalódhatott. A csapatok a gáton és a nagy szigeten horgásztak és röviddel a kezdés után, már szákban is voltak az első keszegek és kárászok.

pvtvharom

Az eredményes horgászat egy finom ebéddel folytatódott. A finom falatokhoz a 100 tagú cigányzenekar szolgáltatta a műsort.

Az ebéd utáni eredményhirdetés és díjátadás pedig még hosszabbra sikeredett, mint a megnyitó. Ez köszönhető a szponzoroknak, akik rengeteg nagy értékű ajándékot ajánlottak fel, másrészt a versenyzőknek, akiknek eredményeit és fogásait bizony nem volt könnyű egy levegővel elsorolni.

A győzelmet a Rinyaszentkirályi csapat szerezte meg, akik évek óta részt vesznek a Média Kupán, (Rábai József, Varga László, Petlánovics Ferenc) teljesen megérdemelten.

Második a PVTV együttese. Harmadik helyen pedig a pest megyei rendőrség csapata végzett.

pvtv

A horgászat azon kevés passziók egyike, ahol nem számít kinek mi a munkája, milyen a társadalmi pozíciója, milyenek a vallási-politikai nézetei.

A horgászat lehetőség, ahol az egyébként reflektorfényben élő emberek is egy igazán laza, jó hangulatú napot tölthetnek el barátaikkal. Erről szól a Társasági és Média Kupa.

pvtvketto

 

HÍR PORT 24 / Remenár János

Fotók : PV TV

 

2011-09-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite