2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
BulvárMa este eldől, hogy bejut-e a salgótarjáni lány az X-Faktorba

Ma este eldől, hogy bejut-e a salgótarjáni lány az X-Faktorba

 

Szombatr este eldőlt, hogy ki az a három huszonöt év feletti énekes, aki Geszti Péter mentoráltjaként már az X-Faktor 2013 élő show-iban bizonyíthat. Azonban nemcsak ő, de Szikora Róbert is meghozta döntését, így kiderült melyik három csapat számára folytatódik az X-Faktor.

Molnár Melina2

Ma este pedig megtudhatjuk, hogy a salgótarjáni Molnár Melina bejut-e az élő showba vagy sem.

Geszti Péter, mentorsegédjével, Zsédával várta a Mentorok Házába jutott hat versenyzőt, akik közül a mentor hosszas vívódás után választotta ki azt a hármat, akiket magával visz az élő show-ba.

geszti_zseda

"Én mindig a mentorházat várom a legjobban. Ez az a nap, ami számomra a legnehezebb és a legérdekesebb" - vallotta be Geszti Péter.

Bozsek Márk (25), Danics Dóra (27) és Krasznai Tünde (25) a legjobb tizenkettő közé jutott a huszonöt év felettiek közül.

Szikora Róbert az X-Faktor korábbi mentorát, Nagy Ferót választotta mentorsegédjéül. A csapatok között minden eddiginél erősebb volt a mezőny.

szikora_nagyfero

"Én is nagyon dilemmázom, tulajdonképpen még öt esélyes is benne van" - mondta a mentor Nagy Ferónak, mielőtt döntését meghozta.


Szikora Róbert végül döntött: a ByTheWay-t (Feng Ya Ou, Patocska Olivér, Szikszai Péter, Vavra Bence), a Fat Phoenix-et (Erdész Tamás, Gáspár Gergely) és az MDC-t (Bátori Miklós, Kiss Dániel, Lapis Botond) viszi magával az élő show-ba.

Az X-Faktor 2013 vasárnap Tóth Gabi és Alföldi Róbert mentorházával folytatódik, amikor a fiúk és a lányok kategóriájának legjobbjaival teljessé válik a 12 döntős névsora.

 

Forrás: RTL Klub/HÍR PORT24
Fotó: RTL Klub

 

2013-10-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite