2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMa este indul a Nógrád Csillagai

Ma este indul a Nógrád Csillagai


Ma este 20 óra 30 perckor indul hódító útjára a Bátonyterenyei Városi Televízióban Nógrád megye legnagyobb tehetségkutató versenye a Nógrád Csillagai. A meghallgatásra a megye minden területéről érkeztek versenyzők, hogy megmutathassák tehetségüket. A műsor előzetesét itt megnézhetik.

nogradcsillagaiegy


Az elmúlt hétvégén az előválogatással megkezdődött Nógrád megye legnagyobb tehetségkutató versenye a Nógrád Csillagai, amelyet a Bátonyterenyei Városi Televízió indított útjára ének, tánc és együttes kategóriában. A megye minden pontjáról érkeztek versenyzők. A széles érdeklődést az is mutatja, hogy a legfiatalabb versenyző 12 éves volt a legidősebb pedig 69.


Az előválogatásra a Bátonyterenyei Városi Televízió stúdiójában került sor, ahová a versenyzők már órákkal a meghirdetett kezdés előtt érkeztek, hogy le ne maradjanak a megye legnagyobb tehetségkutató versenyéről. A megmérettetés első állomásán a válogatáson, két nap alatt több mint százan mutatták meg tudásukat. Közülük a zsűri harminc produkciót engedett tovább a középdöntőbe.

A versenyzők a stúdióban mutatkoztak be. Az énekesek egy zenei alapú és egy zene nélkül elénekelt dalt mutattak be. Szintén kettő szerzeményt játszathattak el azok is, akik az együttes kategóriában léptek fel. Már az előválogatáson kimagasló produkciókat láthatott a zsűri, ilyen volt a salgótarjáni Oláh Gergő, aki egy szál gitárral és csodálatos énekhangjával elvarázsolta az ítészeket, ugyancsak gitáron kísérte magát Fehér Martin, akinek egyedi hangszínét emelte ki a műsor producere.


A tehetségek sorából nem hagyhatjuk ki a Szécsényből érkezett Deák Lottit, a salgótarjáni Molnár Melinát, Rózsás Viktóriát, aki a Balassagyarmat mellőli Patakról érkezett a meghallgatásra, vagy a bátonyterenyei Horvát Adriánt, aki Tóth Vera Sorskerék című slágerét énekelte. Természetesen az énekes produkciók mellett egy-egy táncos produkció is megdobogtatta a zsűri kemény szívét. A zenekarok is kitettek magukért, akik „szétrúgták" a Bátonyterenyei Városi Televízió falait. Olyan hangulatot csempésztek a stúdióba, hogy az ítészek majdnem táncra perdültek.


Legközelebb a középdöntőbe jutottak a bátonyterenyei Petőfi Művelődési Házban lépnek most már a világot jelentő deszkákra. Ott már a szakmai zsűri előtt komoly teljesítményt kell nyújtaniuk ahhoz, hogy bekerüljenek a döntőbe a legjobb tizenkettő közé.


A középdöntőbe bekerült versenyzőknek a nézők is élőben szurkolhatnak a televíziós felvételen, amire október 29-én szombaton kerül sor.


A castingról készült első összefoglalót október 23-án 20 óra 30 perctől láthatják a Bátonyterenyei Városi Televízióban.

 

HÍR PORT24

 

 

 

2011-10-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite