2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárMagánnyomozó is szimatol a Daróczi-ügyben

Magánnyomozó is szimatol a Daróczi-ügyben


Daróczi Dávid02Choli bácsinak meg kell tudnia, miért lett a fia öngyilkos. Derítse ki azt a rendőrség vagy akár egy magánnyomozó. Nem érti, mi vihette rá a fiát az öngyilkosságra, szeretne tisztán látni, ezért Choli bácsi, Daróczi Dávid édesapja magánnyomozót fogad - tudta meg a Blikk.


Az első napok rettenetes kínjai után elkezdtem gyűjteni az információkat. Latolgatom a lehetséges okokat, melyek a halálba kergethették Jocit, meg kell mondjam, egyre több a kétely a családban - mondta a bulvárlapnak.


Azt állítja: Liptai Claudia legutóbb már kísérettel ment ki hozzájuk Csepelre, az állítólagos barátja pedig nem engedte, hogy válaszoljon a kérdéseire. Choli bácsi azt akarta megtudni, hogy szakítottak-e Jocival, és hogy a fia szedett-e gyógyszereket. Claudia azonban szerinte zavartnak látszott, és mindenre a barát válaszolt helyette.


Mint mondta: nem hiszi, hogy fia csődbe jutott, mert megtudta, hogy Daróczi Dávid halála előtt egy 30 millió forintos lakást akart megvenni készpénzért. Megkérte a rendőrséget, térképezzék fel fia baráti körét, ugyanis a halálesetet követően több olyan barát is előkerült, akiről fiától sohasem hallott.
Addig nem mehetek Joci után, míg ki nem derül végzetének az oka. A magánnyomozó vagy a rendőrség találja is meg a magyarázatot. Nekem mindegy, de nekem tudni kell, mi az, amiért Joci a boldogság, a szerelem helyett a legrosszabb megoldást találta - mondta az édesapa.

2010-04-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite