2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
NagyvilágMagyarok sérültek meg egy törökországi buszbalesetben

Magyarok sérültek meg egy törökországi buszbalesetben


Magyarok sérültek meg egy törökországi buszbalesetben - közölte csütörtök esti híradójában az RTL Klub.

rendorsegegy


A tévécsatorna úgy tudja, hogy a 32 magyar és két török állampolgárt szállító autóbusz szabályosan közlekedett, amikor egy autó ütközött vele. A busz a balesetben felborult. Az RTL Klub adásában elhangzott, hogy a balesetnek két súlyos és több könnyebb sérültje van. A két súlyos sérült egyikének bordatörése van, a másik fejsérülést szenvedett.

Balesetet szenvedett csütörtökön egy magyar turistabusz Törökországban, egy török állampolgár súlyosan, 17 magyar turista pedig könnyebben megsérült.

Mint Kiss Gábor isztambuli főkonzul az MTI-t telefonon tájékoztatta, a Haris Travel magyar utazási iroda 34 embert szállító autóbusza a délnyugat-törökországi Bodrum közelében összeütközött egy török személygépkocsival. A buszon 30 magyar turista és 4 főnyi török kiszolgáló személyzet utazott. A balesetet a török gépkocsi okozta, amely a busz oldalának ütközött. Mint mondta, a busz nem borult fel.


A balesetnek a magyar utasok közül 17 könnyebb sérültje van, őket egy Bodrum melletti modern kórházban látják el. Az egyetlen súlyos sérült török állampolgár, a török gépkocsiban ült, őt egy izmíri kórházba szállították.


A főkonzul tájékoztatása szerint a Haris Travel felvette a kapcsolatot a biztosítóval. Az isztambuli főkonzulátus folyamatos kapcsolatban áll a kórházzal, ahol a magyar sérülteket ápolják, illetve a magyar utazásszervezővel. Szükség esetén a konzulátus munkatársai a helyszínre utaznak.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

 

2012-05-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite