2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárMagyar pajtásaikkal ünnepelték a Halloweent a Jolie-Pitt csemeték!

Magyar pajtásaikkal ünnepelték a Halloweent a Jolie-Pitt csemeték!


Jolie-PittBár Magyarországon nincsenek igazán hagyományai a Halloween partiknak, és a jelmezbe bújt gyerekek úgynevezett "Csokit vagy csalunk!" édességgyűjtő körútjainak, a Jolie-Pitt családot azért Budapesten is megkísértette Halloween szelleme.


Az első saját rendezésű filmjét jelenleg hazánkban forgató Angelina Jolie két nagyobbik fia, a 9 éves Maddox és a 7 éves Pax a máriaremetei Francia Iskolában osztálytársaikkal hangolódtak a Halloweenre. Pénteken Halloween-tököket faragtak a suliban, otthon pedig bébiszittereik segítségével saját maguk készítették el ünnepi jelmezeiket - írja egy, a sztárcsaládhoz közeli forrásra hivatkozva az amerikai Us Weekly magazin.


A bennfentes azt is elárulta, a sztárcsalád vasárnap egy kisebb Halloween-bulit is csapott a máriaremetei villában, amelyet közel egy hónapja bérelnek. Pax őrült tudósnak öltözött, és hogy a"Csokit vagy csalunk!" érzés is meglegyen, dadájával kopogtatni is elment, igaz, csak egyetlen házhoz: egyik kislány osztálytársa szomszédos otthonához. Ötéves húgának, Zaharának tavasztündér jelmeze volt, Maddox pedig kéményseprő gúnyát öltött magára. "Maddox meg van őrülve a fekete színért, és imádja a kéményseprők seprűjét" - mesélte a bennfentes, aki azt is elárulta, a négyéves kis Shiloh-nak megfázása miatt ki kellett maradnia a Halloween-mulatozásból, s a kétéves ikrek, Vivienne és Knox sem vettek részt a "szellemeskedésben".


Bár a Jolie-Pitt csemeték a körülmények miatt nem lehettek ott az osztály- illetve óvodai csoporttársaikkal közös "Csokit vagy csalunk!" körutakon, cserébe hétfőn egy jó adag édességgel várták pajtásaikat az iskolában és az oviban - írja a Us Weekly.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2010-11-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite