2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Csapatban jobban megy a munka, különösen igaz ez a mai napra

Napi horoszkóp: Csapatban jobban megy a munka, különösen igaz ez a mai napra

Elkeseredni semmi oka, hisz módjában áll a kihívásokat legyőzni, ha türelmesen és apró lépésenként halad a megoldás felé - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Úgy tűnik, Önnek mindenre van megoldási javaslata, válaszai a kihívásokra és megtalálja a kényes helyzetekben is a kivezető utat. Ez nem marad a munkatársai előtt észrevétlen, így hamar Ön lesz a középpont, akihez érdemes igazodni. Szívesen veszik a tanácsait. Ne engedje, hogy a dicsőség a fejébe szálljon, ne beszéljen velük magas lóról, hisz a kocka hamar fordulhat, eljön az idő, amikor Önnek lesz szüksége kollégái segítségére.

Bika 04.21-05.21.
Úgy érzi, olyan elvárásokat támasztanak Önnel szemben, aminek képtelen megfelelni. Ne kételkedjen a tudásában és a képességeiben, ne veszítse el a fejét. Elkeseredni semmi oka, hisz módjában áll a kihívásokat legyőzni, ha türelmesen és apró lépésenként halad a megoldás felé. Szüksége lesz ugyan arra, hogy rögtönözzön, de ez Önnek sosem jelentett nehézséget. Bár a nap végére energiái elfogynak, de az elért sikerek kárpótolják a fáradtságért.


Ikrek 05.22-06.21.
A csillagok kegyesek Önhöz. Minden, amibe belefog, sikerrel zárul, az Ön elé gördülő nehézségek szinte maguktól oldódnak meg. Most vegye elő az eddig fiók mélyére süllyesztett feladatait, ne gondolkodjon feltétlenül csak új kihívásokban. Most megszabadulhat olyan terheitől, melyek már hetek, hónapok óta nyomasztják. Ha még így is marad energiája, bátran kezdjen új tervekbe, de ne feledkezzen meg az alapos tervezésről.

Rák 06.22-07.22.
A munkahelyén tisztelet övezi, elismerik a képességeit és az elért eredményeit. Remek alkalom ez arra, hogy csapatot építsen maga köré és új kihívásokat keressen. Ezzel végre érvényre juthat a tehetsége és a valós tudása. Elkerülik a viták és a nézeteltérések, ez meghitt, nyugodt légkört eredményez, ahol mindenki szívesen teszi a dolgát. Ilyen légkörben még az megoldhatatlannak tűnő feladatok is könnyedén lezárulnak.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ma semmi más nem vezérli, mint az előrejutás, önmaga megvalósítása. Ez ráadásul nem úgy nyilvánul meg, hogy a környezetében élőket megbecsülné, és kellő tisztelettel bánna velük. Így könnyen magára haragíthatja a munkatársait. Ez különösen akkor teremt feszültséget, ha csapatban kellene dolgozniuk. Nem segít más, csak a fogak összeszorítása. Amennyiben valaki segítséget kér Öntől, legyen vele őszinte, és udvariasan mondjon nemet.

Szűz 08.24-09.23.
Úgy tűnik, összecsaptak a feje fölött a hullámok. Úgy érzi, a gondok oly mértékben elborítják, hogy reménytelen megoldást találni rájuk. Próbálja meg megközelíteni a kérdést egy másik nézőpontból, így talán a kivezető utat is könnyebben észreveheti. Ne utasítsa vissza a segítő kezeket és főleg ne keressen bennük hátsó szándékot. És minden olyan teher, amit levesznek a válláról, lehetővé teszi, hogy valóban valamennyi feladatát befejezze.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A munka gyerekjátéknak tűnik. Fordítsa figyelmét bátran olyan kihívások felé, amelyeket eddig igyekezett távolról elkerülni. De mindeközben ne veszítse el szeme elől a kitűzött céljait. A kollégái előszeretettel fordulnak Önhöz a gondjaikkal, Ön tud most megnyugtató szavakkal és tanácsokkal szolgálni. Ezzel önbizalomra is szert tesz, amely egészséges optimizmussal ruházza fel ahhoz, hogy új feladatokat keressen magának.

Skorpió 10.24-11.22.
Őrizze meg a nyugalmát, mert csak így lesz képes gondolkodni. Olyan feladatokkal bízzák meg, melyek megoldhatatlannak tűnnek, különösen akkor, ha pánikba esik. Ne legyen rest, teljesen új utakon elindulni ahhoz, hogy megtalálja a kivezető utat. Ebben segítségére lehetnek a munkatársai, de a felettesei is támogatni fogják az újításait. Most sokkal nagyobb rugalmasságra van szüksége, mint gondolná, de ha bízik önmagában, képes lesz rá.

Nyilas 11.23-12.21.
A belső nyugalom, amelyet oly régen keresett, úgy tűnik, most megszállta. Magabiztosságot sugároz, és ezzel a munkatársai körében népszerűségre tehet szert. Felkeresik Önt tanácsért, segítségért és Ön készséggel áll a rendelkezésükre. Arra azért ügyeljen, hogy ne használják ki túlságosan, mert hamar az ereje végére érhet anélkül, hogy a saját dolgaival olyan tempóban haladt volna, ahogyan azt eltervezte.

Bak 12.22-01.20.
A mai napon gyakran keveredik vitákba, találhatja magát veszekedések kereszttüzében. Bár nem áll szándékában, mégis hajlamos lesz ingerülten reagálni és sajnos többször fajul el a nézeteltérés személyeskedésbe, elfelejtve a szakmai indokokat és mellőzve a realitásokat. Legyen türelmes és megértő, ha szeretné elkerülni, hogy a mai nap maradandó legyen a karrierje szempontjából. Most ugyanis semmiképpen nem kerülhet ki megerősödve egy-egy konfliktushelyzetből.

Vízöntő 01.21-02.19.
Amit a mai napon a kezébe vesz, annak érezhetően erősebb és hosszabb távú hatása lehet, mint általában. Szakmai kihívások várnak Önre, amelyeket mindenképpen meg kell oldania ahhoz, hogy a hosszú távú terveit megvalósíthassa. Használja ki, hogy a csillagok segítik az útján és sok esetben a döntéseket könnyedén képes megfogalmazni. Ne tétovázzon kihasználni a kínálkozó lehetőségeket, ha ezek a karrierjét szolgálják.

Halak 02.20-03.20.
Csapatban jobban megy a munka, különösen igaz ez a mai napra. Határozottsága, magabiztossága és optimizmusa a munkatársaira is átragad és ösztönzőleg hat rájuk. Barátságos, nyugodt légkör uralkodik a munkahelyén. Megbecsülésnek örvend azért is, mert képes a saját érdekeit másoké alá rendelni. Még Ön is meglepődik azon, milyen sokat képesek elvégezni együtt, ha félreteszik a nézeteltéréseket és az önérvényesülést.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite