2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Intsen búcsút a múltnak és keresse a környezetében új, értékes emberek ism

Napi horoszkóp: Intsen búcsút a múltnak és keresse a környezetében új, értékes emberek ismeretségét

Ne kerülje el azokat a beszélgetéseket, amelyek segítenek tisztázni az Önben lejátszódó folyamatokat, de nem menjen bele olyan vitákba, amik csak azért robbannak ki, mert egymásban keresik a hibát - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Ne kerülje el a találkozásokat, hisz az Önhöz fordulóknak szükségük van Önre. A barátai, bár úgy tűnik, szórakozni hívják, sokkal inkább azért keresik a társaságát, mert segítségre szorulnak és Ön lehet az, aki ezt képes megadni nekik. Ha most a rendelkezésükre áll, elmélyítheti a kapcsolatát velük, amely a későbbiekben gyümölcsöző is lehet. De most vezérelje a tetteit sokkal inkább az önzetlenség, mint a számítás.

Bika 04.21-05.21.
Viharfelhők gyülekeznek Ön felett. Ettől feszült és nehezen találja meg a közös hangot a családtagjaival, barátaival. Ne kerülje el azokat a beszélgetéseket, amelyek segítenek tisztázni az Önben lejátszódó folyamatokat, de nem menjen bele olyan vitákba, amik csak azért robbannak ki, mert egymásban keresik a hibát. Ha egy-egy kérdésben nem is értenek egyet a partnerével, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy külön úton kellene elindulniuk.


Ikrek 05.22-06.21.

Testi és lelki egyensúlya irigylésre méltó. Mindez tükröződik a kisugárzásán, nem is tudnak Önnek ellenállni. Mindenhol mosolygós arcok veszik körül, így még a bevásárlás is sokkal kellemesebb, mint máskor szokott lenni. Telve energiával minden olyan munkát elvégez a háztartásban, amelyeket már hetek óta halogatott. Meghitt, harmonikus hangulat uralkodik otthonában, most még a nézeteltéréseket is képesek békében megtárgyalni.

Rák 06.22-07.22.
Ön egyesíti magában a nyugalmat, a döntőbírót és a diplomatát. Ennek köszönhetően mindenhol szívesen látott vendég. Döntései során a tényeket részesítse előnyben az érzelmeivel szemben, csak így lehet képes olyan tanácsokat adni, mely mindenki számára elfogadható és valóban vitalezáró. Nehéz dolog igazságot osztani, különösen olyan felek között, akik közel állnak Önhöz, de remekül helyt áll ebben a szerepben.

Oroszlán 07.23-08.23.
A mai napon több rég nem látott ismerősével is váratlanul összefut. Szívesen és meglepődve hallgatja az élettörténeteiket, észre sem veszi, hogy repül el az idő. A nap végére az is világossá válik, hogy bármennyire elégedetlen a helyzetével, bizony alakulhatott volna az élete sokkal rosszabbul. Adja a családja tudtára, mennyire boldog azért, hogy Ön mellett vannak és számíthat rájuk, ha gondjai vannak.

Szűz 08.24-09.23.
Nehezen hangolódik rá mások problémáira. Úgy érzi, Önt mindenki félreérti és így a legkisebb viták is hamar komoly veszekedésekké fajulnak. Ennek köszönhetően nem kizárt, hogy a mai napon elutasításban is része lesz, melyet Ön nehezen fogad el. Gondoljon arra, hogy néha megéri visszahúzódni és a háttérben maradni, a távolságtartás pedig akár meghozhatja a megoldást a felmerült gondokra is.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Kikapcsolódni, szórakozni vágyik. Legszívesebben egyszerre több helyen is lenne. Válassza ki azokat a programokat, amelyek valóban régi álmai, megnyugvást és lelki feltöltődést hoznak az életébe. A többiről egy időre fájó szívvel mondjon le. A döntésénél vegye figyelembe a partnere és a családja igényeit is, hisz amúgy sem tudnak sok időt együtt tölteni, legalább a hétvégén mozduljanak ki együtt otthonról.

Skorpió 10.24-11.22.
A saját elképzeléseinek megvalósításában határozottan le van maradva ahhoz képest, ahogyan azt még az év elején eltervezte. Ne feküdjön padlóra küldve és főleg ne mások együttérzésére számítson. Ha kell, módosítson a korábbi célkitűzésein, alakítsa a realitásokhoz, de keljen fel és induljon el. Ha az eddigieket nem nehézségként, hanem olyan kihívásként kezeli, melyek leküzdhetőek, nem lesz senki, aki megállíthatná.

Nyilas 11.23-12.21.
A tegnapi pozitív kisugárzás a mai napon sem hagyja el. Természetes, hogy a barátai mellett áll, ha gondjaik vannak, de fontos az egyensúlyra törekednie és elkerülni az olyan helyzeteket, amikor csalódottság lenne úrrá Önön. Olyanok is fordulnak most Önhöz, akik, amikor Ön volt bajban, messze elkerülték. Nem kell nekik hátat fordítani, de ha emlékezteti őket arra, hogy csalódott bennük, nem vehetik zokon.

Bak 12.22-01.20.
A magánélete igencsak viharos és számos félreértés övezi. Tartózkodnia kell attól, hogy a véleményét mindig kendőzetlenül és őszintén tálalja, ugyanis nem mindenki képes a nyitottságát és a nyers modorát kezelni. Arrogánsnak és egoistának tűnhet, ha nem képes úgy megfogalmazni a mondandóját, hogy azt megértsék azok is, akik nem ismerik Önt. Csak így kerülheti el a szemrehányásokat és az előítéletet.

Vízöntő 01.21-02.19.
Intsen búcsút a múltnak és keresse a környezetében új, értékes emberek ismeretségét. Persze ne feledkezzen meg az elkövetett hibákról, vonja le belőlük a tanulságot. Új kapcsolataiban legyen előzékeny és szolgálatkész, miközben a saját személyiségét se áldozza fel. Soha ennél jobban nem vágyott arra, hogy az álmait megvalósítsa. Eljött az idő, amikor mindezt úgy teheti meg, hogy nem követel nagy áldozatot a családjától.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon nyugodt, kiegyensúlyozott és kitartó. Ez megkönnyíti a helyzetét, hisz hét közben számos házimunkával maradt el, ezeket most könnyedén pótolja. Találkozásai során remekül kijön a barátaival, a közös emlékek felelevenítése során számos kellemes élményt él át újra. A partnerével is szívesen mereng a múlton, romantikus hangulatba kerülnek, mikor a megismerkedésükre emlékeznek vissza. Egy kettesben töltött éjszaka új lendülettel tölti fel a kapcsolatukat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite