2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai napon az érzelmek veszik át az irányítást a tettei felett

Napi horoszkóp: A mai napon az érzelmek veszik át az irányítást a tettei felett

Ne engedje, hogy mások irányítsák a napját és belehajszolják esetleg olyan munkákba, melyek meghaladják a képességeit, vagy az idejébe nem férne már bele - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ne engedje, hogy mások irányítsák a napját és belehajszolják esetleg olyan munkákba, melyek meghaladják a képességeit, vagy az idejébe nem férne már bele. Ezzel nemcsak elkerülheti, hogy csalódást okozzon, de nem is szívesen túlórázna. Vágyik a családja közelségére, sietne haza hozzájuk, különösen a partneréhez. Sokszor beáldozta már ezt az érzést egy-egy elvállalt feladat miatt, de ha emellett az eredmény is kétséges, csak a belső egyensúlyát borítaná fel.

Bika 04.21-05.21.
Nyugtalan, zavart. Még önmaga sem tudja, mi okozza ezt a bensőjét gyötrő érzést, de egyszerűen képtelen arra, hogy lenyugodjon. A kételyek, melyek folyamatosan őrlik, bizonytalanságra épülnek. Nem érzi jól magát a bőrében, úgy érzi, az élete vakvágányon fut. Tervei voltak, melyek nem úgy bontakoznak ki, ahogyan azt szeretné, és ez teljesen összezavarja. Ne hallgasson a kétely hangjaira, ha lassabban is, mint azt elképzelte, de eléri az álmait.


Ikrek 05.22-06.21.
Ha elhiszi magának, hogy fáradt, akkor az egész napja így is fog eltelni. De ha átlendíti magát a holtponton, mely már korán reggel ott motoszkált Önben, akkor már délelőtt nagy eredményeket képes elérni. Ne azt mondogassa magában, milyen keveset sikerült aludnia, hanem azt, hogy hamarosan itt az este és újra a szerettei körében lehet. Ez lendületet ad és kitartást, mely elengedhetetlen a sikerhez.

Rák 06.22-07.22.
Határidők közelednek és ilyenkor mindig feszültebb. Dolgozzon előre, készítse elő azokat a feladatait, amelyeknél ez megoldható. Sajnos van, amikor valóban a végére marad a kapkodás, de legalább amikor lehetősége van, akkor igyekezzen azt elkerülni. Gondolja át az Önre váró kihívásokat, tervezze meg a lépéseket, így kevesebb meglepetés érheti. Családja körében este megnyugvást talál, így a pihenésre is jut ideje.

Oroszlán 07.23-08.23.
Belső nyugtalanság gyötri egész nap. Talán a reggeli veszekedés, vagy még mélyebben húzódó otthoni gondok? Ha egész nap ezen jár az agya, ne csodálkozzon, ha a munkahelyén is feszültség keletkezik Ön körül. Megoldást egymaga úgysem találhat, le kell, hogy üljenek nyugalomban beszélgetni a párjával. Ennek teremtse meg a lehetőségét és utána vesse bele magát a feladataiba. Ez legalább a gondolatait is kisöpri és nem onnan folytatják a partnerével, ahol reggel befejezték.

Szűz 08.24-09.23.
Nehezen sikerül összeszednie magát. Folyamatosan ingázik a gondolata az igényei, vágyai valamint a kötelezettségei között. Találja meg az egészséges középutat. Csak annyi munkát tervezzen be mára, melyet kényelmes tempóban is be tud fejezni és aztán irány a szórakozás. A legjobb lenne, ha mindezt a párjával tenné, ugyanis az utóbbi időben elhanyagoltnak érzi magát. Ha jobban belegondol, jogosan.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A gondolatai a családja körül forognak, és ez megnehezíti a munkájára való odafigyelést. Az érzelmei irányítják, ami nem meglepő, de most valamiért különösen szétszórt. Úgy látszik, tényleg beköszöntött a tavasz az Ön szívébe is. Tudatosan kell a mai napját megterveznie és tartania az ütemtervet ahhoz, hogy valóban minden munkáját elvégezze. Az este pedig az Önöké, kettesben tölthetnek pár órát, mely elmélyíti a kapcsolatukat.

Skorpió 10.24-11.22.
Túl sokat vár el a környezetétől és ez felesleges nézeteltéréseket szül. Legyen belátóbb a munkatársaival szemben, ne kényszerítse őket olyan helyzetekbe, melyek meghaladják a képességeiket. Ezzel jelentősen csökkentheti a feszültséget, melyet azzal idézne elő, hogy kapkodásba, meggondolatlanságba hajszolja őket. A sikertelenség pedig borítékolható, ha nincs kiegyensúlyozottság sem bennük, sem Önben.

Nyilas 11.23-12.21.
Úgy fest, a mai napját az érzelmei irányítják. Madárcsicsergés, rügyező fák, virágillat és máris szerelmes hangulatba kerül. A munkahelyén legyen elővigyázatos, mert hajlamos lehet a szétszórtságra. Ne nézelődjön az ablakon, összpontosítson a munkájára. Így időben végezhet és siethet haza a párjához. Ne szégyellje kimutatni az érzéseit, a partnerét is megcsapta a tavaszi szél, így meghitt órákat tölthetnek el együtt.

Bak 12.22-01.20.
Bár a csillagok állása nem igazán kedvez Önnek, mégis kiváló a hangulata. A munkájában úgy halad előre, ahogyan azt eltervezte, nem zavarja meg senki és semmi abban, hogy elmélyülten végezze a mára előírt feladatait. Mindez azt is lehetővé teszi, hogy idejében végezzen és néhány órát azzal tölthessen, amit a kedve diktál. Találkozó vagy vásárlás, sport, vagy csak egy könnyed séta. A lényeg, hogy remekül érezze magát a bőrében.

Vízöntő 01.21-02.19.
A mai napon az érzelmek veszik át az irányítást a tettei felett. Mindez nem jelent gondot akkor, ha a józan eszét is meghallgatja, mielőtt dönt vagy ítéletet mond. Nem feltétlenül állnak ellentétben egymással, bár való igaz, hogy nem is egy irányba vinnék. Ha tud időt kérni, tegye meg. A gondolkodás által nem fog rosszabb válaszokat adni, viszont hosszabb távon olyan úton indulhat el, mellyel könnyebben tud azonosulni.

Halak 02.20-03.20.
Gondolja át újra, mik a céljai, mit szeretne elérni a munkájában, hivatásában. Ezután már nincs semmi akadálya annak, hogy mindent egy lapra egyen fel. Rendelkezik ugyanis egészséges önbizalommal és azzal a szakmai tudással, mely ahhoz kell, hogy elismerést vívjon ki. Ráadásul a felettesei is felfigyeltek Önre egy ideje, bár Ön ezt nem is vette észre. Itt az alkalom, hogy lépéseket tegyen a saját érdekében.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite