2019. június 21., péntek - Alajos
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nem igazán találja a mai nap értelmét

Napi horoszkóp: Nem igazán találja a mai nap értelmét

Szembejön Önnel néhány lehetőség, amellyel színesebbé varázsolhatja a napját. Valószínűleg a napi rutinmunkák látják kárát annak, ha enged a csábításnak - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A mai napon remekül halad a munkahelyén, képes összpontosítani, így kitűzött feladatait könnyedén oldja meg. Ráadásul az eredmények sem maradnak el, hisz ha Ön valamit odafigyeléssel, odaadással tesz, akkor alaposan, precízen a végére jár. Képes ugyan napközben az érzelmeinek parancsolni, de alig várja, hogy maga mögött tudhassa a kötelezettségeit, hogy ismételten egy meghitt estét tölthessen szerettei körében.

Bika 04.21-05.21.
Nem igazán találja a mai nap értelmét. Bár új kihívások várják, ezeket most képtelen lelkesedéssel fogadni. Ilyen hangulatban hajlamos a kapkodásra, ami nem segíti elő a sikereket. Ráadásul úgy érzi, Önnek lehet csak igaza, és azt tűzön-vízen át képviselni. Ilyenkor nem hallgat másokra, képtelen a tanácsokat megfogadni még akkor sem, ha tudja, a jó szándék vezérli azt, aki adja. Legyen kicsit toleránsabb, megértőbb.


Ikrek 05.22-06.21.

Átlagos napnak néz elébe, csak akkor lesz emlékezetes, ha Ön azzá varázsolja. A munkahelyén kerüli a konfliktusokat és így nyugodtan összpontosíthat a vállalt feladataira. Márpedig ha hagyják dolgozni, akkor az eredmények sem maradnak el. Ne feledkezzen meg egy fontos határidőről sem, hisz egyetlen ilyen hiba feleslegessé teheti hónapok küzdelmeit. Szívesen tölti az estét a párja közelében, ha tehetik, töltsenek pár órát kettesben.

Rák 06.22-07.22.
A reggeli rossz hangulata szerencsére hamar eloszlik, így a munkahelyén már semmi nem akadályozza abban, hogy feladataira összpontosítson. Kelleni is fog a figyelme és fegyelme, mert komoly kihívásokat kell leküzdenie. A szerencse Ön mellé áll, olyan lehetőségeket ad a kezébe, melyek jelentősen megkönnyítik a munkáját. Ne tétovázzon élni velük, de mindig számoljon a következményekkel is.

Oroszlán 07.23-08.23.
Még mindig a belső hangok próbálják átvenni az irányítást a napja felett, ahelyett, hogy Ön ragadná magához a kezdeményezést. Tudatosan tervezze meg a teendőit és utána csak arra összpontosítson, hogy tartsa magát az ütemtervéhez. Csak így kerülhet el egy olyan nagyobb hibát, mely végzetes lehet a karrierje szempontjából. A magánéletét most beárnyékoló válság átmeneti, azonban a munkahelyi gondok tartósan rányomhatják a bélyegüket az életére.

Szűz 08.24-09.23.
A munkájában szüksége lesz minden erejére. Olyan új feladatot kap, melynek sikeres teljesítése komoly szakmai elismerést hozhat Önnek. Bár első nekifutásra úgy tűnik, túl nagy falat lesz az Ön számára, némi összpontosítás és alapos előkészületek után már könnyedén megoldhatja. Ne gondolkodjon túl sokat, ha úgy érzi, segítségre van szüksége, bátran forduljon a munkatársaihoz. Ez nem fog semmit levonni az érdemeiből.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Szembejön Önnel néhány lehetőség, amellyel színesebbé varázsolhatja a napját. Valószínűleg a napi rutinmunkák látják kárát annak, ha enged a csábításnak. Persze nem gond, ha az ember néha szokatlant tesz, ha úgy érzi, más területen hasznosabb, de nem hanyagolhatja el azokat a feladatait, amelyek elvégzését nemcsak azért várják el Öntől, mert elvállalta, hanem azért is, mert mások munkája is arra épül. Szedje hát össze magát és találja meg az arany középutat.

Skorpió 10.24-11.22.
Ezen a napon minden összejön, csak éppen nem úgy, ahogyan szeretné. A munkatársai folyamatosan Önhöz fordulnak, ezzel teljesen felborítják a napi terveit, hisz nem tud úgy haladni, ahogyan elképzelte. Nem csoda, ha ettől egyre feszültebb. Délután sikerül egy komolyabb vita közepén találnia magát, melyet nem Ön okozott, mégis Öntől várják a megoldást. Ha teheti, ne foglaljon állást, ha mégsem kerülheti el, ne álljon egyik oldal mellé se.

Nyilas 11.23-12.21.
Egy érdekes és változatos nap áll Ön előtt. A munkahelyén legyen céltudatos és alapos. Így könnyedén tudja teljesíteni a mára eltervezett feladatait. Ha új kihívásokkal kell szembesülnie, nem hátrál meg, képesnek érzi magát arra is, hogy olyan megbízatásokat is végrehajtson, melyek szakmai tudását ugyan meghaladnák, de kitartó munkával leküzdheti ezt a hiányosságát. A családjában még mindig uralkodik a harmónia.

Bak 12.22-01.20.
A becsvágy alapjában véve nem rossz tanácsadó, de csak akkor, ha képes azt kordában tartania józan gondolkodással. Különösen a munkája során szüksége lesz a diplomáciai érzékére és tapintatra. Ne rohanja le a feletteseit olyan elvárásokkal vagy ötletekkel, melyeket nem tud szakmailag kifogástalanul eléjük tárni. Így is kritikus szemekkel figyelik az utóbbi időben, egy meggondolatlan lépés most komoly kockázatot jelent.

Vízöntő 01.21-02.19.
Hajlamos lehet néhány részletet nem észrevenni és ezáltal téves következtetéseket levonni. Ezért ne mondjon ítéletet akkor, ha nem ismert Ön előtt valamennyi információ. Még így is elképzelhető, hogy nem helyesen ítéli meg a helyzetet, de legalább a döntését a későbbiekben is meg tudja indokolni. A jóindulatnak pedig végképp nincs helye a mai napon. Az irigyei támadásba lendültek, legyen résen.

Halak 02.20-03.20.
A mai napon nem kell számítania komolyabb megpróbáltatásokra vagy kihívásra. Éppen ellenkezőleg. A munkahelyén egy laza nap vár Önre, könnyedén elvégzi a kitűzött feladatait, sőt arra is módja van, hogy előkészítsen néhány később esedékes munkát. A felszabaduló energiáit fordítsa arra, hogy a családját kényezteti. Az utóbbi időben párjára is kevesebb figyelem jutott, most bepótolhatja ezt.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-03-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite